Sírva fakadt az esti műsorban! Az Így jártam anyátokkal színésznője teljesen kiborult

Alyson Hannigan könnyekben tört ki élő adásban.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Élő adásban sírta el magát Alyson Hannigan, az Így jártam anyátokkal sztárja. A színésznőnél azért tört el a mécses, mert befejeződött a sorozat és nem tud elválni társaitól.

A szereplőgárdát a The Talk műsorban látták vendégül, ahol együtt ünnepelték a CBS sorozatának 200. adását és a kilencedik, egyben utolsó évadot.

Nem tudta abbahagyni a sírást

A vörös színésznő Lilyt, Jason Segel feleségét alakította a sorozatban. A műsor során felidézték a legkínosabb szituációkat, ekkor kezdett el zokogni Hannigan. Mint mondta, Jason Segel csodálatos férfi. Amikor a színész erre átölelte a vállát, Hannigan még inkább elkezdett zokogni.

- Egyszerűen csodálatos férfi, annyira hiányozni fog. Most nézzék meg, itt zokogok egy élő adásban. Nem így kellett volna búcsúznunk - mondta.

A műsorvezető, Aisha Tyler természetesen megkérdezte Jason Segelt is, hogy mennyire fog neki hiányozni filmbeli felesége, ám mielőtt válaszolhatott volna, a Barneyt alakító Neil Patrick Harris közbekotyogott, hogy Segel egy érzéketlen alak, ha most azonnal nem fakad sírva.

- Aly megtanított arra, hogyan legyek jó ember. Csak 25 éves voltam, amikor 2005-ben elkezdtük a forgatást, és nyugodtan mondhatom, együtt nőttünk fel, sok mindenen mentünk keresztül. Alyvel volt nyilván a legtöbb jelenetem, vele kerültem a legszorosabb kapcsolatba. Mindig ott volt nekem és meghallgatott. Látott jó és rossz állapotban is. Ő tanított meg arra, hogy olyan ember legyek, aki mindig is lenni akartam - vallotta be a színész.

Testvérsorozatot kaphat

Az Így jártam anyátokkal 2005-ben debütált az amerikai televízióban, azóta pedig töretlen volt a népszerűsége. A történet 2030-ban kezdődik: Ted a gyerekeinek mesél arról, hogy hogyan ismerte meg az édesanyjukat. A 25 évvel korábbi emlékekből tudható meg, hogy miként alakult Ted és barátainak az élete. Arra, hogy az anya is megjelenjen, egészen a 9. évadig várni kellett.

A legdögösebb sorozatsztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mivel a rajongók követelik a folytatást, a szereplők és a készítők viszont úgy érzik, már nem lehetne igényesen folytatni, ezért a CBS csatorna leült tárgyalni a sorozatot gyártó 20th Century Fox TV-vel egy esetleges spinoffról, azaz testvérsorozatról. Két hétig elmélkedtek közösen a lehetséges folytatásról, míg végül a csatorna leadott egy megrendelést egy pilotra - írta a Deadline.

Ha az a tesztvetítéseken sikeres, akkor lehet belőle sorozat, de arról is volt szó, hogy az új szereplők feltűnnek már az Így jártam anyátokkal vége felé. Az alapszituáció nagyjából ugyanaz lesz az Így jártam apátokkal esetében is, csak női szemszögből.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A MacLaren's Pub megmarad, csak inkább nőkre fókuszálnak majd, fiatal, New York-i csajok kalandjai lesznek elmesélve, remélhetőleg sok humorral. A producerek Carter Bays, Craig Thomas és Emily Spivey lesznek, ők már bizonyítottak. 

Ezt is szeretjük