Óriási a botrány: az énekesnő meztelen képeit kiszivárogtatták
Iggy Azalea nagyon kínos helyzetbe került: így átverték.

iggy-azalea-meztelen-fotok-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Iggy Azaleáról 2016-ban készített szexi fotókat a GQ magazin fényképésze, Nino Muñoz. Az énekesnő-rapper nagyon örült a férfimagazin felkérésének, ugyanis szeretett volna néhány ízléses, erotikus fotót magáról a mellplasztikája után.

Kiszivárogtak a netre a képei

A sztár annyira elégedett volt a beavatkozás eredményével, hogy elhatározta, hogy a korhatáros fotók mellett néhány merészebb képet is készíttet, hogy elküldje az orvosának, Dr. Ashkan Ghavaminak, hogy ő is láthassa, milyen remek munkát végzett. A Fancy előadója nem aggódott a lap diszkréciója miatt, ugyanis korábban még egy sztárnak sem szivárogtak ki a meztelen képei.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#iggysofinstagram #iggyazaleasexy #iggyazelea #iggy #iggyazaleafanpage

IGGY AZALEA (@iggy_azaleaa_sts) által megosztott bejegyzés,

- Ma csak egy nagy kupac szomorúság vagyok. Úgy érzem, átvertek, megaláztak, megrontottak. Mérges vagyok, szomorú, és még millió más. Nem arról van szó, hogy nem én álltam modellt a képekhez, az zavar igazán, ahogy az emberek lereagálták a helyzetet. Nem járultam hozzá, hogy kikerüljenek a fotók, és most az egész világ láthatja őket. Egy időre visszavonulok a közösségi médiától - bőven elég negatívumot kaptam - írta az Instagramon, mielőtt törölte volna a közösségi oldalait.

Sokan a fotográfust, Nino Muñoz-t gyanúsították azzal, hogy kiszivárogtatta a képeket, ő azonban azonnal tagadta a híreszteléseket:

- Nagyon sajnálom ezt a roppant kínos szituációt és minden érintettet. Addig nem nyugszom, míg igazságot nem szolgáltatnak ebben a ronda ügyben. Nagyon mérges vagyok, és csalódott, amiért ellopták, és az engedélyem nélkül publikálták az általam készített fotókat. Jelenleg is zajlik a nyomozás, a tettes pedig komoly büntetésre számíthat - írta az Instagramon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#iggyazaleaturkey #iggyazalea #iggyazaleasexy

Iggyazaleasexy (@iggyazaleasexy27) által megosztott bejegyzés,

Sajnos nem Iggy Azalea az egyetlen, aki így járt - számos sztár meztelen fotója kikerült már az internetre a hackereknek köszönhetően. Christina Aguilera, Jennifer Lawrence, Kate Upton, Rihanna, Scarlett Johansson, Kaley Cuoco és Kirsten Dunst is áldozatul esett a felhőfeltörők munkásságának, és az ő pucér képeik is felkerültek a világhálóra. A hackerek ugyan mindig megkapták a büntetésüket, de sajnos ez a képeket nem tüntette el.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük