Megnősült a világ legszexibb színésze - Szépségkirálynőt vett feleségül
Idris Elba és Sabrina Dhowre tündérmesébe illő esküvőn keltek egybe.

idris-elba-eskuvoi-fotok-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világ legszexibb színészének választott Idris Elba harmadszor is oltár elé állt a hétvégén. Habár korábban azt nyilatkozta, hogy a házasság nem neki való, úgy tűnik, szerelme miatt meggondolta magát, és egyévnyi jegyesség után feleségül vette Sabrina Dhowrét.

Gyönyörű esküvő volt

A Thor-filmek és a Luther sorozat sztárja három napon át ünnepelt szerelmével Marokkóban, aki nem is egy, hanem két Vera Wang esküvői ruhát viselt a szertartásokon. A pár szerelmében sokan nem hittek, ugyanis a színész 17 évvel idősebb szerelménél, aki csupán 29 éves. A páros a Hegyek között forgatásán ismerkedett meg 2017-ben, és azóta elválaszthatatlanok.

A fényűző ceremónián a brit Vouge magazin fotósa, Sean Thomas is részt vett, aki megörökítette a pár nagy napját. A vőlegény igazán fess, a menyasszony pedig lélegzetelállítóan gyönyörű volt. Igaz, nem is vártunk kevesebbet, hiszen Sabrina Dhowre korábban szépségkirálynő volt: ő nyerte el a Miss Vancouver címet 2014-ben.

Reméljük, Elba harmadik házassága jobban sikerül, mint az előzők. Hanne Kim Norgaarddal csak négy évig volt együtt, 1999 és 2003 között, tőle született egy fia, Isan, aki már 17 éves. A következő frigye pedig bekerült a rekordok közé, hiszen 2006-ban, mindössze négy hónap után el is vált Sonya Nicole Hamlintől.

Tőle nem született gyermeke, viszont Naiyana Garth sminkestől, akivel 3 évig járt együtt, 2013 és 2016 között, már van egy házasságon kívüli, 5 éves gyermeke, Winston.

Idén Bruce Willis is újranősült

Bruce Willis márciusban vezette oltár elé a fiatal kedvesét. A ceremónián nemcsak lányai, hanem exe, Demi Moore is jelen volt. Nézd meg a fotókat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük