Halálra szúrták a Harry Potter ifjú színészét, Robert Knoxot
A 18 éves drámatagozatos fiú belehalt sérüléseibe, miután egy ismeretlen megkéselte.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az esettel kapcsolatban öt fiatalt szállítottak különféle kórházakba, közülük egy 21 éves férfi, aki csak felszíni sebeket szerzett, lett a fő gyanúsított.


Állítólag az áldozat, Robert Knox és barátai múlt héten kaptak össze a férfival, mert az megvádolta a fiú egyik barátját a Metro bárban, hogy ellopta a mobiltelefonját. Az persze tiltakozott, mire a pasas ököllel a szemébe vágott.

Két késsel indult ölni

Az események fényében úgy tűnik, a támadó nem elégedett meg ezzel a megoldással, mert a végzetes éjjel két késsel felszerelkezve tért vissza.

Eredetileg egy másik fiút támadott meg, aki le is fegyverezte, de nem vette észre a második vágóeszközt, mellyel a gyilkos végül a közbeavatkozni kívánó Knoxot szúrta meg.

A talán reményteljes karrier előtt álló fiatalember egyébként az utolsó varázslótanonc-filmben, a Harry Potter és a félvér hercegben Marcus Belby-t, a Hollóhát ház egyik diákját játssza.

A felvételek már befejeződtek, a film novemberben kerül mozikba, de az utómunkálatokat bizonyára befolyásolja majd a tragédia, mely a forgalmazó Warner Bros.-t is lesújtotta.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A rendőrség szerint sajnos nem ez az első alkalom, hogy tinédzsereket késelnek meg, csak az idei évben ez már a 14., e hónapban pedig a harmadik eset, hogy kiskorú hal erőszakos halált az angol főváros utcáin. Legutóbb május 15-én szúrtak halálra egy fiút egy panel lépcsőházában.

Ezt is szeretjük