Halálra szúrták a Harry Potter ifjú színészét, Robert Knoxot

A 18 éves drámatagozatos fiú belehalt sérüléseibe, miután egy ismeretlen megkéselte.

Az esettel kapcsolatban öt fiatalt szállítottak különféle kórházakba, közülük egy 21 éves férfi, aki csak felszíni sebeket szerzett, lett a fő gyanúsított.


Állítólag az áldozat, Robert Knox és barátai múlt héten kaptak össze a férfival, mert az megvádolta a fiú egyik barátját a Metro bárban, hogy ellopta a mobiltelefonját. Az persze tiltakozott, mire a pasas ököllel a szemébe vágott.

Két késsel indult ölni

Az események fényében úgy tűnik, a támadó nem elégedett meg ezzel a megoldással, mert a végzetes éjjel két késsel felszerelkezve tért vissza.

Eredetileg egy másik fiút támadott meg, aki le is fegyverezte, de nem vette észre a második vágóeszközt, mellyel a gyilkos végül a közbeavatkozni kívánó Knoxot szúrta meg.

A talán reményteljes karrier előtt álló fiatalember egyébként az utolsó varázslótanonc-filmben, a Harry Potter és a félvér hercegben Marcus Belby-t, a Hollóhát ház egyik diákját játssza.

A felvételek már befejeződtek, a film novemberben kerül mozikba, de az utómunkálatokat bizonyára befolyásolja majd a tragédia, mely a forgalmazó Warner Bros.-t is lesújtotta.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A rendőrség szerint sajnos nem ez az első alkalom, hogy tinédzsereket késelnek meg, csak az idei évben ez már a 14., e hónapban pedig a harmadik eset, hogy kiskorú hal erőszakos halált az angol főváros utcáin. Legutóbb május 15-én szúrtak halálra egy fiút egy panel lépcsőházában.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük