Halhatatlan szerelmek
Fotókon az elmúlt 20 év filmes szerelmespárjai
Emlékszel még? Nézegess képeket a mozivászon felejthetetlen szerelmespárjairól.

Dia

 	Alice és Bill - Tágra zárt szemek 	Nicole Kidman és Tom Cruise filmforgatás közben jöttek össze, és 1990-ben össze is házasodtak. Azonban a színésznő nem tudott teherbe esni, így annak dacára, hogy két gyermeket is adoptáltak, a kapcsolat mégis válással végződött. A színésznő végül Keith Urban mellett találta meg a boldogságot. Tom Cruise-nak azonban ez nem sikerült, felesége, Katie Holmes 2012-ben elvált tőle szcentológia-mániája miatt. 	Kapcsolódó cikk: 	Katie Holmes úgy döntött, elválik Tom Cruise-tól »

Alice és Bill - Tágra zárt szemek

Nicole Kidman és Tom Cruise filmforgatás közben jöttek össze, és 1990-ben össze is házasodtak. Azonban a színésznő nem tudott teherbe esni, így annak dacára, hogy két gyermeket is adoptáltak, a kapcsolat mégis válással végződött. A színésznő végül Keith Urban mellett találta meg a boldogságot. Tom Cruise-nak azonban ez nem sikerült, felesége, Katie Holmes 2012-ben elvált tőle szcentológia-mániája miatt.

Kapcsolódó cikk:

Katie Holmes úgy döntött, elválik Tom Cruise-tól »

Dia

 	Gwen és Peter Parker - A csodálatos Pókember 	Az újrafeldolgozott Pókember-sztori szerelmespárját Emma Stone és Andrew Garfield kelti életre. A két színész a forgatások során az életben is egymásba szeretett. 	Kapcsolódó cikk: 	Összemelegedett A csodálatos Pókember két főszereplője »

Gwen és Peter Parker - A csodálatos Pókember

Az újrafeldolgozott Pókember-sztori szerelmespárját Emma Stone és Andrew Garfield kelti életre. A két színész a forgatások során az életben is egymásba szeretett.

Kapcsolódó cikk:

Összemelegedett A csodálatos Pókember két főszereplője »

Dia

 	Baby és Johnny Castle - Dirty Dancing 	Jennifer Grey és Patrick Swayze 1987-es legendás nyári szerelme a mai napig megihleti a rendezőket. A valóságban azonban Patrick Swayze nehezen viselte partnernője szeszélyes viselkedését, a romantikus tójelenetet pedig egyenesen utálták, mivel a víz hideg volt, az emelés pedig megerőltető. 	Kacsolódó cikk: 	Daganatot találtak a Dirty Dancing sztárjának nyakában »

Baby és Johnny Castle - Dirty Dancing

Jennifer Grey és Patrick Swayze 1987-es legendás nyári szerelme a mai napig megihleti a rendezőket. A valóságban azonban Patrick Swayze nehezen viselte partnernője szeszélyes viselkedését, a romantikus tójelenetet pedig egyenesen utálták, mivel a víz hideg volt, az emelés pedig megerőltető.

Kacsolódó cikk:

Daganatot találtak a Dirty Dancing sztárjának nyakában »

Dia

 	Neytiri és Jake Sully - Avatar 	A különös látványvilágú 3D-s filmben Sam Worthington által alakított Jake Sully és a Zoe Saldana segítségével életre keltett Neytiri szerettek egymásba. A forgatások alatt ugyan csak baráti kapcsolat alakult ki a két színész között, a páros aláírt két további Avartar-mozira. 	Kapcsolódó cikk: 	Így néz ki a valóságban Zoe Saldana, az Avatar bájos hercegnője »

Neytiri és Jake Sully - Avatar

A különös látványvilágú 3D-s filmben Sam Worthington által alakított Jake Sully és a Zoe Saldana segítségével életre keltett Neytiri szerettek egymásba. A forgatások alatt ugyan csak baráti kapcsolat alakult ki a két színész között, a páros aláírt két további Avartar-mozira.

Kapcsolódó cikk:

Így néz ki a valóságban Zoe Saldana, az Avatar bájos hercegnője »

Dia

 	Rose és Jack - Titanic 	A 11 Oscar-díjat nyert mozifilm főszerepét Leonardo DiCaprio Stephen Dorff elől halászta el. A Rose-t alakító Kate Winslet annyi betegséget és sérülést szedett össze a már-már katonai szigorral folyó forgatások során, hogy kijelentette, soha többé nem hajlandó James Cameronnal forgatni. 	Kapcsolódó cikk: 	Így néznek ki most a Titanic sztárjai »

Rose és Jack - Titanic

A 11 Oscar-díjat nyert mozifilm főszerepét Leonardo DiCaprio Stephen Dorff elől halászta el. A Rose-t alakító Kate Winslet annyi betegséget és sérülést szedett össze a már-már katonai szigorral folyó forgatások során, hogy kijelentette, soha többé nem hajlandó James Cameronnal forgatni.

Kapcsolódó cikk:

Így néznek ki most a Titanic sztárjai »

Dia

 	Christine Daaé és a Fantom - az Operaház Fantomja 	A világhírű Webber-musicalből készült 2004-es film két főszerepét Emmy Rossum és Gerald Butler alakították. Fiatal kora miatt Emmy leginkább bátyjaként tekint a tőle 20 évvel idősebb színészre, és csak nevetett azokon, akik megpróbálták összehozni őket. 	Kapcsolódó cikk: 	Dögös nővé érett az egykori jókislány, Emmy Rossum »

Christine Daaé és a Fantom - az Operaház Fantomja

A világhírű Webber-musicalből készült 2004-es film két főszerepét Emmy Rossum és Gerald Butler alakították. Fiatal kora miatt Emmy leginkább bátyjaként tekint a tőle 20 évvel idősebb színészre, és csak nevetett azokon, akik megpróbálták összehozni őket.

Kapcsolódó cikk:

Dögös nővé érett az egykori jókislány, Emmy Rossum »

Dia

 	Jane és John Smith - Mr. & Mrs. Smith 	A bérgyilkos házaspárt játszó Angelina Jolie és Brad Pitt a forgatások során szerettek egymásba. A két színész 2005 óta alkot az életben is egy párt, három közös és három adoptált gyermekük van. Bár eddig többször felröppent, hogy végre összeházasodnak, mindeddig csak ajándék gyémántgyűrűk kerültek Angelina Jolie ujjára. 	Kapcsolódó cikk: 	Közös fotón a teljes Jolie-Pitt família »

Jane és John Smith - Mr. & Mrs. Smith

A bérgyilkos házaspárt játszó Angelina Jolie és Brad Pitt a forgatások során szerettek egymásba. A két színész 2005 óta alkot az életben is egy párt, három közös és három adoptált gyermekük van. Bár eddig többször felröppent, hogy végre összeházasodnak, mindeddig csak ajándék gyémántgyűrűk kerültek Angelina Jolie ujjára.

Kapcsolódó cikk:

Közös fotón a teljes Jolie-Pitt família »

Dia

 	Marion és Harry - Rekviem egy álomért 	A drogfüggő szerelmespárt alakító Jennifer Conelly és Jared Leto úgy játszották végig a film intim és megrázó jeleneteit, hogy a forgatások közben mindketten mással randiztak. Leto párja Cameron Diaz, Conellyé Josh Charles volt. 	Kapcsolódó cikk: 	Ilyen volt - ilyen lett Jennifer Connelly »

Marion és Harry - Rekviem egy álomért

A drogfüggő szerelmespárt alakító Jennifer Conelly és Jared Leto úgy játszották végig a film intim és megrázó jeleneteit, hogy a forgatások közben mindketten mással randiztak. Leto párja Cameron Diaz, Conellyé Josh Charles volt.

Kapcsolódó cikk:

Ilyen volt - ilyen lett Jennifer Connelly »

Dia

	Donna és Frank - Egy asszony illata	A látását elvesztett, ám örökké bizakodó Frank alighanem Al Pacino egyik legnagyobb alakítása. Gabrielle Anwarral közös tangója a filmtörténet egyik kultikus jelenete, amely az indiai-angol színésznőt is elindította a hírnév felé.	Kapcsolódó cikk:	A lánya lehetne! Al Pacino 40 évvel fiatalabb nővel randizik »

Donna és Frank - Egy asszony illata

A látását elvesztett, ám örökké bizakodó Frank alighanem Al Pacino egyik legnagyobb alakítása. Gabrielle Anwarral közös tangója a filmtörténet egyik kultikus jelenete, amely az indiai-angol színésznőt is elindította a hírnév felé.

Kapcsolódó cikk:

A lánya lehetne! Al Pacino 40 évvel fiatalabb nővel randizik »

Dia

	Annie és Sam - A szerelem hullámhosszán	Meg Ryan és Tom Hanks a forgatások idejére már összeszokott párosnak számítottak, hiszen korábban már a Joe és a vulkán című alkotásban is szerelmespárt játszottak, de később Nora Ephron A szerelem hálójában főszerepeire is őket kérte fel.	Kapcsolódó cikk:	Kórosan lefogyott és plasztikáztat Meg Ryan »

Annie és Sam - A szerelem hullámhosszán

Meg Ryan és Tom Hanks a forgatások idejére már összeszokott párosnak számítottak, hiszen korábban már a Joe és a vulkán című alkotásban is szerelmespárt játszottak, de később Nora Ephron A szerelem hálójában főszerepeire is őket kérte fel.

Kapcsolódó cikk:

Kórosan lefogyott és plasztikáztat Meg Ryan »

Dia

	Elena és Zorro - Zorro álarca	Az 1998-as film női főszerepét Catherine Zeta-Jones játszhatta el Antonio Banderas oldalán. A színésznő ugyanebben az évben találkozott a tőle 25 évvel idősebb Michael Douglassel, akivel néhány évvel később össze is házasodtak és két gyermekük született.	Kapcsolódó cikk:	Csak viagrával tudja tartani a tempót Michael Douglas »

Elena és Zorro - Zorro álarca

Az 1998-as film női főszerepét Catherine Zeta-Jones játszhatta el Antonio Banderas oldalán. A színésznő ugyanebben az évben találkozott a tőle 25 évvel idősebb Michael Douglassel, akivel néhány évvel később össze is házasodtak és két gyermekük született.

Kapcsolódó cikk:

Csak viagrával tudja tartani a tempót Michael Douglas »

Dia

 	Vivian és Edward - Micsoda nő! 	A Golden Globe-díjas film főszereplőinek 1989-ben volt egy rövidebb románcuk, majd Richard Gere Cindy Crawforddal kötött házasságot, Julia Roberts pedig több szerencsétlen kapcsolat után csak 2002-ben, Daniel Moder oldalán találta meg a boldogságot. A páros a Micsoda nő! sikere után az Oltári nő című filmben is együtt játszott. 	Kapcsolódó cikk: 	Nős férfira csapott le Julia Roberts »

Vivian és Edward - Micsoda nő!

A Golden Globe-díjas film főszereplőinek 1989-ben volt egy rövidebb románcuk, majd Richard Gere Cindy Crawforddal kötött házasságot, Julia Roberts pedig több szerencsétlen kapcsolat után csak 2002-ben, Daniel Moder oldalán találta meg a boldogságot. A páros a Micsoda nő! sikere után az Oltári nő című filmben is együtt játszott.

Kapcsolódó cikk:

Nős férfira csapott le Julia Roberts »

Dia

 	Viola és Will - Szerelmes Shakespeare 	Viola de Lesseps alakításáért 1998-ban Gwyneth Paltrownak ítélték oda a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat. Filmbeli partnere Joseph Fiennes volt és 1999-ben filmes csókjukat is díjjal jutalmazták. A színésznő 2003-ban ment hozzá a Coldplay énekeséhez, Chris Martinhoz, Joseph pedig svájci modellel él házasságban. 	Kapcsolódó cikk: 	Merev lett a botoxtól Gwyneth Paltrow arca »

Viola és Will - Szerelmes Shakespeare

Viola de Lesseps alakításáért 1998-ban Gwyneth Paltrownak ítélték oda a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat. Filmbeli partnere Joseph Fiennes volt és 1999-ben filmes csókjukat is díjjal jutalmazták. A színésznő 2003-ban ment hozzá a Coldplay énekeséhez, Chris Martinhoz, Joseph pedig svájci modellel él házasságban.

Kapcsolódó cikk:

Merev lett a botoxtól Gwyneth Paltrow arca »

Ezt is szeretjük
Fotó: