Hillary Clinton gyönyörű nő volt fiatalon - Egyetemista korában így fotózták le
Ritkán látott, fiatalkori képen Hillary Clinton.

hillary-clinton-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hillary Clinton az Amerikai Egyesült Államok 42. first ladyjeként vált ismertté még a '90-es években, 1993-tól 2001-ig töltötte be ezt a szerepet. Amikor a világ megismerte Bill Clinton feleségének nevét, már a negyvenes éveiben járt, így sokan talán el sem tudják képzelni, hogyan is festett fiatal lányként. 

Így nézett ki Hillary Clinton fiatalon

A 71 éves politikus egy középosztálybeli családban nőtt fel, miután elvégezte középiskolai tanulmányait, az Egyesült Államok egyik elit intézményében, a Wellesley College-ban folytatta tanulmányait. Az alábbi fiatalkori felvétel is ekkor készült, 1969-ben, ekkor Hillary csupán 22 esztendős volt. Ahogy a képen is látszik, gyönyörű nő volt, fiatal lányként még hosszú haja volt, ez a fazon remekül állt neki.

Miután elvégezte tanulmányait a Wellesley College-ban, a Yale Egyetemre ment, ahol jogot hallgatott. Ekkor ismerte meg Bill Clintont, akivel nem sokkal az első találkozásuk után, 1975-ben egybekeltek. Hillary karrierje kezdetén ügyvédként dolgozott, később az egyik jogi egyetem, a University of Arkansas Law School professzora lett. Legelső politikával kapcsolatos tapasztalatait akkor szerezte, amikor 1974-ben jogtanácsosként kollégáival együtt bizonyítékokat kellett összeállítania Richard Nixon elnök felelősségre vonásával kapcsolatban.

A politika egyre nagyobb teret nyert az életében, 2001 és 2009 között ő volt New York állam szenátora, 2009-től 2013-ig pedig az első Obama-kormány külügyminisztereként tevékenykedett, 2016-ban ő is indult az amerikai elnökválasztáson, végül a nép Donald Trumpot választotta meg elnöküknek.

Chelsea Clintonból gyönyörű nő lett

Bill Clinton és Hillary Clinton csúnyácska kislányából gyönyörű nő lett. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest ma Chelsea Clinton.

Ezt is szeretjük