Bill Clinton szeretője volt - Monica Lewinsky 45 évesen szebb, mint valaha
Friss felvételeken mutatjuk Clinton elnök exszeretőjét, Monica Lewinskyt.

monica-lewinsky-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Monica Lewinsky nevét akkor ismerte meg az egész világ, amikor 1998 januárjában kirobbant a botrány, miszerint 1995 és 1997 között Bill Clinton szeretője volt. Eleinte Clinton tagadta, hogy valaha is lett volna szexuális kapcsolata a Fehér Ház egykori alkalmazottjával, végül 1998 nyarán színt vallott.

Így néz ki ma Monica Lewinsky

A '90-es évek utolsó éveiben pereskedés indult, ugyanis az elnököt hamis tanúzással vádolták, Lewinsky-nek pedig ebben az időszakban nem volt privát szférája. Fotósok hada követte mindenhová, ráadásul rengetegen gúnyolódtak rajta, cifrábbnál cifrább gúnyneveket kapott.

Monica Lewinsky a botrány után Londonba költözött, ahol pszichológiát tanult, így teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Az utóbbi években azonban visszatért, napjainkban az internetes zaklatások ellen emeli fel a hangját rendszeresen. A Bystander Revolution nevű szervezet egyik fő aktivistája, rendszeresen tart előadásokat, emellett több cikket is írt már a témával kapcsolatban.

Számos humorista és közéleti személyiség bocsánatot kért tőle, hogy egykor gúnyolódott a nevével, például közéjük tartozott David Letterman műsorvezető is. Monica Lewinsky főnixmadárként emelkedett fel, ez pedig a külsején, illetve a kisugárzásán is meglátszik, a 45 éves aktivista szebb, mint valaha.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest napjainkban Monica Lewinsky.

Ezt is szeretjük