Nem túl korai? Titokban férjhez ment Hilary Duff
Hilary Duff még csak 22 éves, de máris kimondta a holtomiglan-holtodiglant kedvesének, Mike Comrie hokijátékosnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár huszonévesen a legtöbb fiatalnak még esze ágában sincs oltár elé állni, ez mintha az egykori gyereksztároknál máshogy lenne.

Köztudott, hogy annak idején a Reszkessetek, betörők! sztárja, Macaulay Culkin is alig volt 18 éves, amikor elvette Rachel Minert - igaz, két év elteltével el is váltak. Most pedig itt van a 22 éves Hilary Duff, aki a napokban mondta ki a boldogító igent szerelmének, Mike Comrie hokijátékosnak.

Romantikus esküvő volt

A Disney-féle Lizzy McGuire tinisorozattal befutott színésznő egy romantikus ceremónia keretén belül szombaton esküdött - remélhetőleg - örök hűséget sportoló párjának Santa Barbarán.

Bár a nyilvánosságot kizárták, annyit tudni lehet, hogy Hilary egy Vera Vang tervezte pánt nélküli menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon. A koszorúslányok között pedig ott volt húga, Haylie is, aki a Twitteren osztotta meg érzéseit a nyilvánossággal az esküvő kapcsán.

Három éve kezdődött

A sztárok egyébként 2007-ben kezdtek randevúzgatni, majd idén februárban a kedvesénél hét évvel idősebb Mike Hawaiin kérte meg Hilary kezét - egy nem kevesebb, mint egymillió dollár értékű gyűrűvel!

Így aztán nem csoda, ha a ceremónián is kitettek magukért: Hilary egyebek közt Mindy Weiss esküvőszervezőt fogadta fel, aki olyan sztárok egybekelésénél bábáskodott korábban, mint Jessica Simpson, Adam Sandler és Gwen Stefani.

A friss házasok a közös életet pazar Beverly Hills-i otthonukban kezdik majd meg, melyet még júniusban vásároltak.

A hírek szerint a csaknem 500 négyzetméteres vityillóban öt hálószoba, hét fürdőszoba és egy medence gondoskodik a lakók kényelméről.

Ezt is szeretjük