Szőrös hát, fonnyadt karok, felsejlő fejbőr
Szőr-, bőr- és egyéb problémák: a valóságban kíméletlenül látszik, ami retusálással eltüntethető. Íme, 5 sztár, akit lefüleltünk!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az embernek már fel sem tűnik, mennyire tökéletes férfiakat és nőket lát a hollywoodi filmekben. Sehol egy oda nem illő ránc, sehol egy kibuggyanó szőrcsomó, vagy bármi, ami az esztétikai látványt megzavarná.

Amanda Peet szemei elvarázsolnak, de nem minden testrésze ilyen

A szemüveges, túlsúlyos, lógó mellű szereplők általában olyan karaktereket jelenítenek meg, akik eltérnek az átlagtól. Így aztán igazán nem vethető az egyszeri néző szemére, ha azt hiszi, a sármos doki, a rettegett maffiózó vagy a született bombázó a valóságban is olyan makulátlan, mint a képernyőn.

Ám miért lennének a paparazzók, ha nem azért, hogy kíméletlenül leleplezzék sztárjainkat, bebizonyítva, ők is ugyanolyan halandók, mint a kalandjaikat híven követő rajongók. A következő összeállításban öt hírességre húzzuk rá a vizes lepedőt.

Doktor House haját tépi

Hugh Laurie neve legtöbbeknek a mufurc doki révén ismerős, pedig a brit színész számos más filmben is megcsillogtatta már tehetségét. Ha azt mondjuk, Fekete vipera, akkor első körben Rowan Atkinson, alias Mr. Bean parádés alakítása ugrik be.


Mellette azonban ott ugrándozott, rizsporos parókájában némiképp felismerhetetlenül kedvenc dokink is. Az angol humor iránt fogékony nézők emlékezetébe akkor írta be magát örökre, mikor mint nyápic régensherceg képtelen volt egyedül magára rángatni a nadrágját.

Nos, azóta a kékszemű sztár amerikaivá avanzsált, már ami a szerepét illeti, és vált sokak utált-imádott kedvenc képernyős orvosává, a mindig morgós, ám emellett valamiféleképpen ellenállhatatlanul szexi House-zá.

Bár azt sejtettük, hogy a valóságban sokkal ritkábban fogja el a morc hangulat, de hogy a ritkulás a feje búbjára is kiterjed, az már fájóbb pont. Persze azért túléljük, hogy aztán mindent feledve újra rátapadhassunk a tévés változatára.

Rambo erei pattanásig feszülnek

Vajon melyik fiú ne játszott volna a '80-as években rambósat, amikor is fejpánttal a fején rohangált botpuskát szorongatva az osztálykirándulásokon az erdők fái között?

Bár az élethalálharc holmi ósdi számháborúnak volt álcázva a tanítónéni megnyugtatása végett, valójában az volt a cél, hogy a kis harcosok minél hangzavarosabb rohamok közepette ártalmatlanná tegyék a gonosz ellenséget.


A kölykök azóta természetesen felnőttek, és manapság maximum nosztalgiából ültek be a közelmúltban a legújabb Rambo-mozira. És míg ropogtatták a hizlaló popcornt, kicsit elméláztak az élet dolgain. Többek között azon, hogy míg nekik sörhasuk nőtt, addig Stallone nagypapakorára sem veszített olyan sokat erőemberi rettenthetetlen státuszából.

Persze mindennek ára van: mint kiderült, a forgatások alatt keményen hormon-injekciózta magát a kiöregedéstől tartó hős. És bizony a legutóbbi nyaralásán készült képek azt is sejtetik, talán 62 éves korára már egészségveszélyeztető módon túlzásba viszi teste sanyargatását.

A szexi bérgyilkostanonc szőrmentén győz

Vajon ki vethetné a hölgynézők szemére, hogy nem ismerik Amanda Peet nevét? Hiszen ők bizonyára kizárólag Bruce Willis-re, esetleg az esetlen Matthew Perry-re koncentráltak a Bérgyilkos a szomszédom két részében, és alig vették észre, milyen szexis az ifjú és lelkes bérgyilkosjelölt. Nos, ő volt Peet kisasszony, aki még pucérra is vetkőzött, hogy megzavarja az ellenfelet – és nem utolsósorban, hogy emlékezetessé tegye megjelenését.


Pedig nem ez volt az első szerepe, láthattuk már az Azonosság című lélektani krimi prostijaként vagy a Szerelem sokadik látásra romantikus hősnőjeként. Ám bármit is játszott, egy közös pont biztos, hogy volt a megformált karakterei között – minden alkalommal egy valódi szépség bőrébe bújt, akinek a pasik nehezen tudnak ellenállni.

Hát, ha a lovagjai megfigyelték volna közelebbről a karját, akkor biztos jobban meggondolják, megsimogassák-e a doromboló cicamicát. Merthogy nemcsak dorombol, de legalább annyira bolyhos is a hölgy keze, így aztán az incselkedő grrrr helyett inkább a fintorgós brrrr hagyhatja el a pasik száját a láttán.

A született csábító virágszál fonnyadozik

Igazából szerencsésnek mondható Nicolette Sheridan, hiszen sikerült mellékből főszereplővé ármánykodnia magát a népszerű Született feleségek sorozatban. A tévé képernyőjén igazi bombázó harmincas, aranyló szőke hajfürtökkel, csábos miniszoknyában és tökéletes sminkkel, aki bár jobbára szerencsétlen a pasik terén, de legalább dögösen néz ki.


A valóságban 45 éves színésznő, ha akarná, sem tudná magát eladni fiatalabbnak, habár úgy tűnik, nem is nagyon törekszik rá. Míg a fogadásokon igyekszik fenntartani a szuperszexi imázst, addig az utcán ő is közönséges halandó, akinek ráncos a térde, és bizarr módon lötyög a bőr a karján.

A sármos amorózó jetinek készül

Eddig úgy gondoltuk, Andy Garcia azért játszott el megannyi maffiózós szerepet, mert nemcsak, hogy latin származású, hanem remek színész is.

A fürdőgatyás képeit látva azonban meg kell állapítanunk, a valódi indok nem a felsoroltak között keresendő. Andy Garcia azért kapta a sármőr maffiakaraktereket, mert olyankor öltönybe bújt, és nem látszódott, mennyire csimbókos a háta.


Ha ugyanis hasonló hawaii-mintás kisgatyában osztotta volna az észt, és forgatta volna fel az alvilágot, akkor bizonyára gúnyos kacaj szállt volna fel a nézőtérről, amint hátat fordított a közönségnek.

Mert a szőrös férfi egyeseknek elfogadható, ha az a bizonyos bunda a mellkast melegíti, ám ha az egész felsőtestet vastagon fedi a szőrzet, akkor kizárólag a mackórajongókat fogja el a kellemes borzongás. Őket azonban nagyon.

Ezt is szeretjük