Világhírű sztárhölgyek, akik elfelejtettek megborotválkozni
Íme, 4 híresség, aki a jelek szerint egyáltalán nincs köszönőviszonyban a borotvával vagy a gyantával!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
A sztárok is csak emberek, ők is elhíznak, izzadnak, pattanásos a bőrük, és a sort folytathatnánk tovább, de a lényeg, hogy ezzel nincsen semmi baj. Az már sokkal inkább visszatetszést keltő jelenség, hogy mindezek ellenére a hírességek Hollywood farkastörvényeinek szellemében szeretik magukat hibátlannak és tökéletesnek beállítani. Mintha egy kirakatban élnének minden pillanatban, ahol mindenkinek tökéletes külsejével kellene lenyűgöznie a közönséget. Néha azoban megfeledkezhetnek egy apróságról.

Julia Roberts

Julia Roberts-ről tavaly készült ez a fotó, ahol sokakat meglepett, amikor meglátták a gyönyörű színésznő borotválatlan hónalját.


Kétségkívül kellemetlen szépséghiba, amiért pillanatok alatt ki is cikizték Roberts-et. Hiszen valóban korunk szépségideáljának részét képezi a szőrtelenség, ám ennek ellenére még mindig sokan vannak azok a pasik és nők, akik inkább a természetesség hívei.
Ez persze nem jelenti azt, hogy az Erin Brokovich - Zűrös természetért Oscar-díjjal jutalmazott színésznő nem használná a borotvát, feltehetően inkább csak arról lehetett szó, hogy a nagy sietségben elfeledkezett a borotválkozásról. Ami természetes, hiszen bárkivel előfordulhat az ilyesmi, a 41 éves Julia Roberts pedig szőrzet ide vagy oda, nagyon szexi. Ilyenkor azonban mellőzni kellene a heves integetést.

Drew Barrymore

A 33 éves színésznő is pórul járt, amikor 2005-ben jelenlétével megtisztelt egy New York-i divatbemutatót.


Megjelenése minden tekintetben elragadó volt, ám vesztére egy ujjatlan fekete ruha viselése mellett döntött. Ezzel önmagában még nem lett volna probléma, ám mivel az eseményt megelőző napokban nem sokat forgatta kezében a borotvát, szőrös hónalja sokaknak szemet szúrt.
Persze ez legyen a legnagyobb baj Barrymore-ral, hiszen a rajongói örülhetnek, hogy nem ment teljesen tönkre évekkel korábban. Más gyereksztárokhoz hasonlóan ugyanis ő is nehezen kezelte a hirtelen jött hírnevet és népszerűséget, ami miatt már kamaszkorában keményen ivott és drogozott. Esete azonban szépen példázza, hogy önfegyelemmel még a legmélyebb gödörből is ki lehet mászni, egykori zülléséhez képest pedig igazán semmiség az a szőrös hónalj.

Tyra Banks

A 34 éves egykori tinibálvány először modellként lett sikeres a divatvilág olyan nagyvárosaiban, mint Párizs, Milánó, London, Tokió vagy New York, de ő nem elégedett meg ezzel, és betört a média birodalmába is.


2003 óta vezeti saját valóságshow-ját Amerikában, amiben topmodellek vetélkednek egymással, de a nagy népszerűségre való tekintettel kapott egy saját talkshow-t is.
Ám hiába az örömteli mosoly, az egyik szemfüles lesifotós azonnal kiszúrta a hónalj szegletében megbúvó szépséghibát, a fényképen pedig jól látszik, hogy bizony Tyra Banks sem borotválkozik minden nap. A divatvilágban talán szigorúbban veszik az ilyesmit, ám a jelek szerint nem törte derékba a 34 éves modell karrierjét a csupasznak nem éppen nevezhető testtájék.

Lily Allen

A britek egyik kedvenc énekesnőjének életéről rendszeresen beszámol a nemzetközi bulvársajtó, amiről persze Lily Allen tehet, hiszen azt is mondhatnánk, hogy feltűnési viszketegségben szenved. A nyáron többször is topless napozott és pasizott, ám megcsinálta azt, amire eddig egyik sztár sem volt képes: egy nap kétszer is kivillantotta melleit!


Mindezzel párhuzamosan rendre érkeztek a beszámolók ájulásig tartó piálásairól, és napvilágot láttak már róla olyan kiábrándító fotók is, amin leginkább úgy nézett ki, mint egy lepukkant drogos. És a sok bulizásban a jelek szerint néha ő is megfeledkezik a borotválkozásról, az egyik paparazzónak ugyanis sikerült lencsevégre kapnia hónalját, amit egy-két napos szőrzet borított.
Ezt is szeretjük