Hatalmas botrány a reggeli adásban! Ez kiverte a biztosítékot a nézőknél is
Lorraine Kelly műsora kiverte a biztosítékot reggel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ITV kiverte a biztosítékot a nézőknél, amikor a reggeli adásban egyenesben mutatta meg, hogyan ellenőrizzék a férfiak, van-e hererákjuk.

A műsorvezető, Lorraine Kelly megkérte a stúdióba érkező fiatal férfit, hogy vetkőzzön le és kövesse orvos vendégük utasításait.

Teljesen kiakadtak

A nézők azonban többet is kaptak, mint amennyit valószínűleg a reggeli müzli mellé látni akartak, a kamera ugyanis közeliben mutatta a férfi herezacskóit is.

- Éppen az egyéves unokámmal reggeliztem és egyáltalán nem akartam látni egy férfi nemiszervét. Mindennek megvan a helye és az ideje. Szerettem Lorraine-t, de ez gusztustalan volt - írta egy néző a műsor honlapjára.

Többen a Twitteren akadtak ki, mint írták, értik, hogy ez egy jó ügyet szolgál, de nem a reggeli adásban kellene és nem premier plánban mutatni mindent. Ebből végül egy nagy vita alakult ki, egy Margaret Littlewood nevű néző szerint nem kellene ennyire álszemérmesnek és prűdnek lenni, valószínűleg az egyéves unoka se fog felháborodottan csapkodni, hogy mi is volt az.

Lorraine Kelly volt egyébként az a műsorvezető, aki még Robert Downey Jr.-t is lenyűgözte, bár nem újságírói kvalitásaival, hanem dekoltázsával.

Ezt is szeretjük