Hajnalig tartott a lagzi! Így bulizott a vendégsereg Kate és Vilmos esküvőjén
Háromszáz szerencsés meghívott rophatta a táncot a hercegi pár, Kate és Vilmos lagziján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hercegi pár, Vilmos és Kate Middleton esküvőjét ország-világ végignézhette élőben, a ceremónia utáni lagziba azonban csak a szerencsés meghívottak nyerhettek bepillantást.

Vilmos herceg
Katalin hercegnő
Kate édesanyja
Pippa Middleton

Az esküvői ceremónia április 29-én délelőtt 11 órakor vette kezdetét, majd a pár - Vilmos herceg és neje, Katalin hercegnő - a Buckingham-palota erkélyéről üdvözölte az összegyűlt, ünneplő tömeget.

Pörgős ruhával készültek a táncra

A tévénézők körülbelül eddig követhették nyomon a hercegi nász pillanatait, pedig a lagzi ezzel még messze nem ért véget!

A hivatalos fotózkodás és a kötelező integetés után az ifjú házasok ugyanis visszavonultak a Clarence House-ba egy gyors átöltözésre, majd felfrissülve belevetették magukat az esküvői forgatagba.

Vilmos a díszegyenruhát elegáns szmokingra cserélte, Kate pedig felvette Sarah Burton tervezte ekrü menyecskeruháját. Megjelenését egy angóraboleró és egy gyémántöv tette teljessé.

Természetesen Kate édesanyja és húga is meghívást kaptak a Károly herceg által adott esküvői partira, ezért nekik is új szettben kellett megjelenniük. Carole egy sötét, fodros ruhát választott, míg kisebbik lánya, Pippa egy smaragdzöld kreációban tündökölt.

Hajnalig mulatoztak, volt zene és tánc is

Az esküvői fogadást a Buckhingham-palotában rendezték háromszáz különleges meghívott részére. A királyi család tagjain és néhány sztáron kívül más nem volt jelen a vacsorán és zenés-táncos mulatságon.

- Nagyon energikus parti volt, ugyanakkor ízléses. Harry herceg remekül megszervezett mindent - lelkendezett egy szerencsés résztvevő, aki meghívást kapott a 775 szobás rezidenciába.

A kisherceg egyébként valóban kitett magáért, igazi vőfélyként viselkedett, vicces beszédével állítólag mindenkit megnevettetett. Ami pedig a menüt illeti, a násznép rákot kapott előételnek, melyet bárány követett főételként, de aki éhes maradt, a szalonnás falatkákból és a tortából is lakmározhatott.

A vendégek Ellie Goulding énekesnő dalaira ropták a táncot, majd - az esküvő záróakkordjaként - látványos tűzijátékban gyönyörködhettek. A lagzi helyszínét hajnal háromkor hagyták el az utolsó vendégek, de volt, aki előbb távozott. Károly herceg és Camilla már éjfél után nyugovóra tértek, de Pippa is korábban hazament. Ráadásul remek kísérőt kapott, maga Harry herceg kísérte haza a csinos sógornőt.

Ezt is szeretjük