Elbűvölő fotók! Kate Middleton édesanyja 50 fölött is igazi bombázó

Carole Elizabeth Middleton legalább úgy ragyog majd a pénteki esküvőn, mint gyönyörű lánya.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amíg az egész világ hónapok óta izgatottan figyeli Kate Middleton minden lépését, addig érdemes néhány szót ejtenünk a leendő hercegné szüleiről is.

Apai ági leszármazottjai Leedsből származnak, ősei között pedig Thomas Davis lelkészt is megtalálhatjuk, aki a 19. század elismert himnuszköltője volt.

Légiutas-kísérőként kezdték mindketten

Anyai ősei, a Harrisonok az észak-angliai Durham megyében és Sunderland városában éltek, ahol fizikai munkásként és bányászként dolgoztak.

Vilmos herceg menyasszonyának édesapja, Michael Francis Middleton 1949-ben született, és légiutas-kísérőként dolgozott, mielőtt a British Airways repülésirányítója lett belőle.

A hetvenes években ismerkedett meg Carole Elizabeth Goldsmith-szel, aki akkoriban szintén légiutas-kísérőként dolgozott.

1980. június 23-án házasodtak össze a Buckinghamshire megyében található Dorney nevű falucska plébániatemplomában.

Három gyermeke született

Carole Elizabeth Middleton 1982. január 9-én adott életet Kate-nek - teljes nevén Catherine Elizabeth-nek -, egy évvel később Philippa Charlotte-nak, akit mindenki csak Pippának hív, majd 1987 májusában született meg egyetlen fia, James William.

Kate Middleton - amikor még nem volt hercegnő

Nézegess képeket!

Elolvasom

A házaspár 1984 májusa és 1986 szeptembere között a munka miatt a jordániai Amman városában állomásozott -, így legidősebb lányuk, Kate ott járt egy angol nyelvű óvodába.

Hazatérésük után szülei 1987-ben alapították meg a Party Pieces nevet viselő, partikellékekkel kereskedő családi vállalkozásukat, amely igen jövedelmező, és a mai napig nagy népszerűségnek örvend Angliában.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Habár Carole Elizabeth Middleton már bőven 50 fölött jár, még mindig elbűvölően csinos és fiatalos, nem kétséges tehát, hogy az örömanya a pénteki esküvőn legalább úgy fog tündökölni, mint 29 éves lánya.

Ezt is szeretjük