Jóképű férfivá érett Henry Thomas, az E.T. bájos kisfiúja
Henry Thomas, az E.T. kisfiúja az idők során szívdöglesztő pasi lett, aki még mindig a filmszakmában dolgozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amerikában a siker biztos receptje, ha egy mozifilmben gyerekek vagy kutyák - esetleg mindkettő - felbukkannak. Steven Spielberg bűbájos sci-fije is hasonló okok miatt vált annyira közkedveltté, természetesen a szerethető történet mellett.

Az 1982-es E.T. - A földönkívüli tündéri szereplői természetesen az idők során felnőttek, de az igazat megvallva, Drew Barrymore-on kívül nem nagyon tudunk róluk.

Cukiból tuti

Pedig az elálló fülű Elliottot alakító Henry Thomasra bizony érdemes odafigyelni, már csak annak okán is, hogy azóta igencsak jóképű férfivá érett. Ráadásul még mindig a szakmában van, bár tény, hogy felnőttként nem sikerült még rátalálnia a kiugrási lehetőségre.

Az 1971-es színész tízévesen játszotta el az E.T. főszerepét. De nem ez volt az első alkalom, hogy a kamerák elé állt, előtte egy évvel ugyanis felbukkant a Raggedy Man című filmben is.

Inkább tanult

Ám hiába a fergeteges siker, a földönkívüli-mozi után visszatért Texasba, és bár továbbra is elvállalt kisebb-nagyobb szerepeket, mindeközben iskolába járt.

Később, már felnőttként azonban igyekezett bizonyítani tehetségét: játszott az 1994-es Szenvedélyek viharában című drámában Brad Pitt oldalán, ezenfelül az ezredfordulót követően látható volt a New York bandái, valamint a 11:14 című alkotásokban is. Emellett az utóbbi években néhány sikersorozat epizódszerepében - Helyszínelők, Nyomtalanul – is ráismerhettek rajongói.

2010-ben pedig a Dear John romantikus drámában lép ismét a mozivászonra, olyan új sztárok társaságában, mint Channing Tatum és Amanda Seyfried. Ám ha éppen nincs jó szerep, akkor sem csügged, amikor ideje engedi, másik szenvedélyének, a zenélésnek él.

Ami a magánéletét illeti, 2004 óta második feleségével, Marie Zielckével él, akitől egy kislánya született, bár egyes források szerint nemrég külön költözött párjától.
Ezt is szeretjük