Ezért rúgták ki a népszerű színészt: 2 hónappal ezelőtt még örömmel jelentette be visszatérését Henry Cavill

Henry Cavillt kirúgták a Superman projektből, mégsem tér vissza.

henry-cavill-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Henry Cavill szomorú hírt jelentett be Instagram-oldalán, mégsem vele készül el a Superman folytatása.

Októberben még nagy örömmel jelentette be, hogy visszatér, és ismét Clark Kent bőrébe bújik, ám a készítők időközben kitalálták, más sorsot szánnak a legendás karakterének, írta meg a Daily Mail.

Henry Cavillt kirúgták a Supermanből

Cavill szerdán találkozott James Gunn forgatókönyvíróval és Peter Safran filmproducerrel, akiket nemrég neveztek ki a DC Films élére. Ekkor tudta meg, hogy a készítők mégsem tartanak igényt a munkájára a következő Superman-filmben.

profimedia-0163633608
Fotó: Profimedia

- Végül mégsem térek vissza Supermanként. Ez nem a legegyszerűbben feldolgozható hír, főleg azután, hogy a stúdió még arra kért meg októberben az új vezetők érkezése előtt, hogy jelentsem be a visszatérésem. De hát ilyen az élet - fogalmazta a csalódott színész.

Tiszteletben tartja a forgatókönyvíró és a producer kérését, és azt is megérti, hogy a DC Films moziverzumát újra kell gondolniuk, és fel kell építeniük. A DC eléggé lemaradt az elmúlt években vetélytársától, a Marvel Cinematic Universe-től. Azért, hogy felvegyék velük a versenyt, új stratégiát kellett kitalálniuk. Több projektet elkaszáltak, köztük van a Wonder Woman harmadik része, illetve a Batgirl.

Cavill minden jót kíván James Gunn-nak és Peter Safrannak, emellett megköszönte a rajongóitól kapott eddigi szeretetet is.

GettyImages-1437187449
Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

Azokkal, akik követtek az évek során, együtt gyászolhatnunk most egy kicsit, de emlékeznünk kell rá, hogy Superman mindig itt van velünk. Minden, amiért kiállt, és amivel példát mutatott nekünk. Annak, hogy én viseljem a köpenyt, vége, de amit Superman képvisel, annak sosem lesz. Csodás élmény volt ez veletek, előre és felfele.

Gunn a Twitterén erősítette meg a hírt, bevallotta, az a tervük, hogy Clark Kent fiatalkori éveit mutassák be a következő filmben, így értelemszerűen Cavill már nem tudja eljátszani a karaktert.

Gojko Mitic friss fotókon

Képes összeállításunkban megnézheted a népszerű indiános filmek sztárját napjainkban.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük