Nem túl öreg ehhez? Közel az 50-hez is bátran húzott bikinit az ismert színésznő
Helen Hunt nem zavartatta magát, vígan pancsolt fekete bikinijében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak színésznők, akik lépten-nyomon mutogatják magukat, és gyakran egy-egy véletlennek tűnő villantástól sem riadnak vissza.

Azonban még Hollywoodban is akadnak olyan üdítő kivételek, akik megelégszenek azzal, ha tehetségüket méltatják, ám a magamutogatás távol áll tőlük.

Oscar-díjas sztár

Helent Hunt egyértelműen az utóbbi kategóriába tartozik, az 1998-as Lesz ez még így se! című vígjátékban nyújtott alakításáért több rangos díj mellett a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-szobrocskával is jutalmazták.

Általában filmjeiben nem a szexbomba szerepkörében tetszeleg, de a magánéletben sem a kihívó megjelenés híve.

Pedig az 1963-as születésű színésznőn minden bizonnyal egy-egy dögös, kivágott ruha is jól mutatna, hiszen nemrégiben napvilágot látott bikinis fotói arról árulkodnak, hogy közel az 50-hez is remek formában van.

Közel az 50-hez is csúcsformában

Egyszerű fekete kétrészesében is csodásan nézett ki, izmos testét huszonévesek is megirigyelhetnék.

Malibu partjainál kapták lencsevégre, ahol éppen új szerelmének, a szörfnek hódolt. Egyik legújabb, 2011-es mozijában ugyanis egy cápatámadásban a fél karját elvesztő szörfös lány édesanyját kelti életre.

A szívfacsaró drámán kívül egyébként több izgalmasnak ígérkező moziban is feltűnik idén: a Relative Insanity és az Aline & Wolfe előkészületei is már javában zajlanak.

Ezt is szeretjük