Heidi Klum esküvői fotóján ámul a világ - Álomszép menyasszony volt
Heidi Klum és Tom Kaulitz nagyszabású esküvőn mondták ki az igent.

heidi-klum-tom-kaulitz-eskuvo-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Senki sem gondolta volna, hogy a 46 éves szupermodell, Heidi Klum és az egykori tinisztár, a Tokio Hotel gitárosa, Tom Kaulitz kapcsolata tartós lesz - rengetegen beszóltak nekik a köztük lévő 17 évnyi korkülönbség miatt.

Esküvői fotók Heidi Klum és Tom Kaulitz menyegzőjéről

A pár azonban bebizonyította, hogy szerelmük igenis kiállja az idő próbáját, a hétvégén ugyanis összeházasodtak. Hivatalosan már februárban egybekeltek, azonban a nagy esküvőre ez idáig várni kellett, ahol másodszorra is összeadták őket. Capri szigetén mondták ki a boldogító igent egy luxushajón, ami valaha Jackie Kennedy és férje, Aristotle Onassis tulajdonában állt. A hajót szinte beborították a hófehér és púderrózsaszín virágok, elképesztő látványt nyújtva.

A menyasszony egy ejtett vállú, hatalmas ruhában állt oltár elé, férje pedig egy szintén hófehér öltönyben mondta ki az igent. Tegnap a modell megosztotta az első fotót a menyegzőről, melynek egyszerű, de annál jelentősebb címet adott: "Mr. és Mrs. Kaulitz" - írta a kép alá seregnyi szívecskével. Ezek után biztosak lehetünk benne, hogy a sztár felvette a Heidi Kaulitz nevet.

Ez a német szupermodell harmadik házassága. 1997-től 2002-ig a színész Ric Pipino felesége volt, őt pedig Seal követte, aki 2005-től 2012-ig volt a házastársa, akitől három gyermeke is született. Egy negyedik gyerkőce is van, akinek Flavio Briatore az apja, bár ő sosem ismerte el Helene-t sajátjaként. Tom Kaulitz is volt már házas: 2015 és 2018 között Ria Sommerfeld férje volt - a válásuk után nem sokkal jött össze Heidi Klummal.

Képeken a sztárpárok, ahol a nő az idősebb

Manapság már nem ritka eset, ha egy férfi idősebb barátnőt választ magának. Nézd meg, kik azok a sztárok, akiknek a kedvese jóval idősebb náluk!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük