Heidi Klumot és fiatalabb férjét is elválasztotta a koronavírus - Emiatt kellett tesztet csináltatniuk
Instagram-videóban mutatta meg a modell, hogy nem is érintkeznek egymással.

heidi-klum
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodot sem kíméli a koronavírus, sőt vannak olyan sztárpárok, akiket egyenesen elválaszt egymástól a kialakult helyzet.

Heidi Klum és férje, Tom Kaulitz is kénytelenek voltak bevezetni pár nehéz, ám szükséges óvintézkedést egészségük érdekében.

Heidi Klum és férje félnek, hogy elkapták a vírust

A sztármodell már napok óta betegnek érzi magát, kedvese sincs jól, ráadásul Kaulitz épp most tért vissza otthonukba egy külföldi turnéról. Természetesen mindketten azonnal tesztelték magukat, hogy elkapták-e az egész világra lesújtó betegséget, de az eredményeik még váratnak magukra.

A biztonságuk érdekében addig sem érintkeznek egymással, amíg várják a fejleményeket. A német szépség egy Instagram-videóval demonstrálta követőinek, hogy mennyire komolyan veszik a dolgot, még megérinteni sem merik a másikat. Ahogy a felvételen is látszik, épp üvegen keresztül váltottak szerelmes csókot. 

Posztjában leírta, mennyire fontosnak tartja, hogy mindenki betartsa a vírusra vonatkozó szabályokat. Komolyan kell venni, hogy kerüljük az érintkezést, még akkor is, ha ez nehezünkre esik. 

„Bármennyire is szeretném megölelni, és megcsókolni a férjemet, most sokkal fontosabb, hogy ne terjesszük a baktériumokat. Furcsa idők járnak, de ezekben a pillanatokban az a legfontosabb, hogy biztonságban tudjuk a szeretteinket. Felelősségteljes polgárokként kötelességünk kerülni a közösségeket. Össze kell tartanunk, hiszen ez az egész közös érdek. Reményt ad, hogy annyi gyönyörű dolgot látok a világban magam körül. Én is pozitív gondolatokat szeretnék küldeni mindenkinek és gyógyító erőt. Együtt túl tudunk jutni ezen az egészen. Ha proaktívak maradunk, akkor előttünk áll a fényes és egészséges jövő.”

Heidi Klum áttetsző estélyije

A 46 éves Heidi Klum az egyik legmerészebb sztár hírében áll öltözködés terén. Most sem félt áttetsző estélyit húzni, ráadásul a ruhája elég mélyen dekoltált volt, sőt hosszú combjait is megvillanthatta benne. Így nézett ki a 62. Grammy-gálán.

Gyors eredményt szeretnél?

Ha lehetséges, hogy megfertőződtél, de még nem mutatsz tüneteket, a 2 db-os Covid-19 Antigén gyorsteszttel 20 perc alatt tesztelheted magad és családod egyszerűen, kényelmesen mindössze 3 990 Ft-ért.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Ezt is szeretjük