18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Heidi Klum testét csak egy lepel takarja: közel az 50-hez ilyen merész fotózást vállalt be

Heidi Klum félmeztelen képe felrobbantotta az Instagramot.

Heidi Klum félmeztelen képe

Heidi Klum sosem tartozott a szégyenlős modellek közé, már temérdek szexi fotózást bevállalt a karrierje során.

2023 júniusában tölti be az ötvenet, friss fényképén jó pár évet letagadhatna a korából. 

Heidi Klum félmeztelen képe

A Victoria Secret egykori angyala az Instagramján osztott meg egy bevállalós fényképet, amelyen testét csupán egy lilás rózsaszínű selyemanyag takarja. 

„Nagyon izgatott vagyok, végre újra elkezdődik! Németország következő topmodelljét 2023 – február 16-tól minden csütörtökön 20:15-kor a ProSiebenen láthatjátok” - írta a képéhez, amellyel felhívta a figyelmet a műsorra, amiben házigazdaként ő is részt vesz. 

Kirobbanó formában van, a jobb oldala teljesen félmeztelen, félig a melle is sokat sejtetően kilátszik a lepel mögül. Kacér tekintettel a kamerába néz, miközben egyik kezével hosszú, szőke hajába túr. 

Brooke Shields félmeztelen fotója

Brooke Shieldset az egyik ruházati cég, a Jordache kérte fel, hogy szerepeljen a 2022-es kampányukban. A '80-as évek csodálatos modellje és színésznője természetesen igent mondott a felkérésre. A reklámkampányhoz több felvétel is készült, az egyik fotó kedvéért csak egy farmert viselt, semmi mást.

Brooke Shields félmeztelen fotója: A kék lagúna 56 éves szépsége egy reklám kedvéért pózolt így

Brooke Shields megszabadult a felsőtől és a melltartótól is a fotós kedvéért.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük