A 47 éves Heidi Klum akár egy Baywatch-lány: bikinis alakját sokan irigyelhetik
Heidi Klum tűzpiros bikiniben pózolt.

heidi-klum-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heidi Klum a '90-es években kezdte modellkarrierjét, ő volt a legelső német, aki a Victoria's Secret angyala lehetett. Számos divattervezővel dolgozott együtt, emellett a legnagyobb magazinok címlapjára került. 

Közel az ötvenhez is fantasztikusan néz ki, bomba formáját közösségi oldalán is szívesen megmutatja.

Heidi Klum bikiniben

Hétfőn egy nagyon dögös fotóval örvendeztette meg rajongóit, Baywatch-lányként tündökölt tűzpiros bikinijében. Látszik, hogy a mai napig tudatosan odafigyel életmódjára, ezért is olyan fantasztikus az alakja.

2016-ban az Entertainment Tonightnak elmesélte, hogy semmilyen különleges diétát nem követ, helyette az odafigyelésre összpontosít.

- A reggeleimet általában smoothie-val kezdem, négy gyermekem van, szóval rájuk muszáj főznöm. Rengeteget teszünk-veszünk együtt a konyhában. Azt hiszem, ha az ember nem figyel oda, pontosan mennyit eszik, vagy állandóan rendel, akkor könnyen el lehet csúszni. Utóbbinál azért is, mert nem tudod, pontosan milyen összetevőkkel dolgoznak, ez az oka annak, hogy inkább főzök - magyarázta.

Háromszor étkezik egy nap, a vacsorát este hatkor fogyasztják el, ennek időpontját nem szereti későbbre tolni, mert fontosnak tartja, hogy a szervezetnek legyen elég ideje az emésztésre elalvás előtt. A kenyeret és a tésztát hanyagolja, bármennyire is szereti őket, azokon kívül mindent megeszik.

A rendszeres testmozgásra is odafigyel, főleg azóta, mióta elmúlt negyvenéves. Régen a kevesebb edzés is elegendő volt számára, hogy formában tartsa magát, ma már muszáj többet sportolnia.

Így megváltoztak a legendás szupermodellek

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festenek ma a '90-es és a 2000-es évek legkeresettebb modelljei.

Ezt is szeretjük