Lebukott! Pornózott Paul McCartney exfelesége, Heather Mills
Megdöbbentő titokra derült fény, pucér fotók kerültek elő Heather Mills pornós múltjából!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egykori modell és McCartney exfeleségének pornós múltjáról már korábban is sok szóbeszéd keringett, de bizonyíték csak 2006-ban került elő, amikor a The Sun végül publikálta a kompromittáló fotókat.

A The Sun 2006. júniusi számában megjelent "könnyedebb" fotók

Heather és McCartney válópere során a bíróság is a kezében foghatta a Heatherről elkészített képeket, melyeken a brit híresség széttárt lábakkal mindent megmutat a fényképezőgépnek.

A beolajozott testű ex-modell vetkőzőpókert játszik, szexjátékszereket is kipróbál, majd szado-mazo játszadozásba kezd partnerével az 1980-as évek végén publikált kiadványban.

Heather szerint egy felvilágosító könyvhöz készültek a fotók

Heather akkoriban igyekezett elhitetni a közvéleménnyel, hogy ezek a képek csupán egy felvilágosító könyv részeként készültek még 1988-ban.

A képek azonban megerősítették egy másik pletyka valóságalapját is, miszerint Mills egy luxusprosti hálózat tagjaként működött régebben. Heather ezektől a vádaktól természetesen kikelt magából, és újabb sajnáltató kampányt indított a médiában, ahol minden interjú keretében elsírta, hogy le akarják őt járatni.

- Húszéves munkámat, jótékonykodásomat, kampányolásaimat akarják tönkrevágni. Olcsó ribancnak állítanak be! - sírta egy interjúban. Arra azonban nem válaszolt, mégis hol és mikor, no és főleg mihez készültek a kompromittáló fotók...

Harcoltak a vagyonért

Paul és Heather válópere 2007 tavaszán indult el és tavaly márciusban ért véget hivatalosan. A felek 3 évnyi házasság után döntöttek a válás mellett, és van egy közös kislányuk is. A válóper alatt egymást követték a botrányok: volt már szó házasságon belüli erőszaktól kezdve a zsarolásig mindenről.

Paul igyekezett az elején nem támadólag fellépni, és védte egykori partnerét, mikor azt prostitúcióval vádolták meg. Ám a helyzet egyre inkább elmérgesedett közöttük, hiszen az egykori modell Paul közel 100 millió fontról szóló vagyonelosztási ajánlatát utasította vissza, és döntött a pereskedés mellett.

 Vesztére, hiszen Mills férje 825 millió fontra - vagyis mintegy 300 milliárd forintra - becsült vagyonából a válóper végén alig több mint 24,3 millió fontot tudott csak megszerezni.
Ezt is szeretjük