Heather Locklear volt a Melrose Place szőke szépsége: 61 éves korára így megváltozott

Heather Locklear friss fotóin alig ismerni rá, a szőke színésznő így néz ki napjainkban.

heather-locklear-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Heather Locklear a ’90-es évek imádott sorozatában, a Melrose Place-ben szépségével és pozitív kisugárzásával nyerte el a tévénézők szívét. A nosztalgikus alkotásban Amanda karakterét alakította, akit eredetileg csak mellékszereplőnek szántak a készítők.

Darren Star szériája 1992 júliusában debütált, és egészen 1999 májusáig maradt a FOX csatorna kínálatában. A színésznőt annyira megszerették a nézők, hogy végül a fináléig a sorozat szereplője maradt. Ha ma szembetalálkoznánk vele az utcán, valószínűleg csak nehezen tudnánk azonosítani a 61 éves szőkeséget.

Heather Locklear változása

Friss képein alig ismerni rá, arca teljesen eltorzult, és csak halvány árnyéka már önmagának. 2008-ban depresszióval és szorongásos tünetekkel került be egy rehabilitációs központba, ahol kezelték.

Sikerszériája 2017-ben megszakadt, akkor öt évre teljesen felhagyott a filmezéssel. Nem volt elég, hogy végleg le kellett számolnia a démonjaival és múltjával, drogfüggősége miatt több alkalommal letartóztatták. 2018-ban kis híján belehalt a szenvedélyébe, drogtúladagolás miatt kórházba került.

Ezt követően sikerült lezárnia ezt a nehéz időszakát, azonban az arcán és a testén nyomot hagyott a depresszió, ahogyan a függőség is. Sokan megvádolták azzal, hogy biztosan plasztikai beavatkozásokon esett át. Egy orvos is megerősítette, hogy a színésznő arca feltöltéseken és orrplasztikán eshetett át az évek során.

Heather Lockleart olyan filmekben láthattuk a 2000-es évek elején, mint A tökéletes pasi, a Nagydumás kiscsajok vagy éppen a Bukott angyal. Akkori szépsége, bája és tehetsége sokakat levett a lábukról, rengeteg rajongója a mai napig aggódik érte, ha meglátja friss képeit. A Twitteren sokan reagáltak a színésznő mostani kinézetére, többen kérdezték, hogy mi történt a szép arcával, illetve azt is, hogy minden rendben van-e vele egészségügyileg.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Heather Locklear.

Heather Locklear fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted Heather Locklear legdögösebb fotóit.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük