Heather Graham szétplasztikáztatta az arcát - Fel sem lehet ismerni a színésznőt
Mintha nem is őt látnánk a fotón.

heather-graham-plasztika-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heather Graham a kilencvenes évek végén robbant be a köztudatba, és alig volt olyan film, melyben ne lehetett volna látni a bájos arcát. Szerepelt az Austin Powers, a Sikoly, a Bárbarátok és a Másnaposok című filmekben, de olyan sorozatokban is feltűnt, mint a Dokik, a Szex és New York vagy a Kaliforgia.

Így szétplasztikáztatta az arcát

A színésznő híres volt bájos mosolyáról és hatalmas szemeiről, azonban mára teljesen eltorzultak a vonásai a plasztikai műtéteknek köszönhetően. Tegnap Robert Redford oldalán kapták lencsevégre a Sundance Filmfesztiválon, azonban még a legnagyobb rajongói is megdöbbentek az átalakulásán - teljesen úgy nézett ki ugyanis, mint kolléganője, Lindsay Lohan.

heather-graham-plasztika-nagy

A botoxtól ráadásul szinte az arcára fagyott a mosoly, amit a kommentelők sem hagytak szó nélkül: "Kár Heather Grahamért... most úgy néz ki, mint egy rosszul sikerült viaszbábu", "Az ott nem Lindsay Lohan? Jézusom, biztos ugyanaz a plasztikai sebészük...", "Mintha megfagyott volna Heather Graham arca... esküszöm, nem értem a sztárokat..." - írták a fotója alá.

Ezt is szeretjük