Ez a gyönyörű fiatal nő Heath Ledger ritkán látott húga! Nézd, hogy hasonlítanak
Kate Ledger mindennap gondol fiatalon elhunyt testvérére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 28 évesen gyógyszer-túladagolásban elhunyt színésznek, Heath Ledgernek három lánytestvére van, de csak egyikük, Kate az édestestvére.

Kate Ledger két évvel korábban született a színésznél, kapcsolatuk nagyon harmonikus és bensőséges volt még felnőttkorukban is.

Mindennap hiányzik az öccse

2009-ben Kate a szüleikkel együtt vette át Heath posztumusz Oscar-díját, amelyet könnyek között köszönt meg.

Azóta számos interjút készítettek vele, legutóbb éppen arról beszélt, mennyire szeret Heath Ledger és Michelle Williams kislányának, a kilencéves Matildának a gyerekkorukról mesélni.

Szeretné, ha a gyermek minél többet megtudna elhunyt apukája életéről, ezért igyekszik minden csínytevést, szomorú és szép emléket, mókás történetet átadni, hogy ezáltal Matilda megismerhesse Heatht.

- Szerintem nagyon fontos neki, hogy minél többet megtudjon arról, honnan jön, mert így önmagát is jobban megismerheti - nyilatkozta 2015 áprilisában az ausztrál Telegraphnak.

A színészettel is megpróbálkozó Kate egy másik alkalommal pedig azt is elmondta, nincs nap, amikor nem jut eszébe a testvére.

- Valamelyik nap arra gondoltam, felhívom. Vicces, hogy még ma is elfelejtem, hogy nem lehet... Egyetlen nap sem telik el úgy, hogy ne gondolnék rá - árulta el egy ausztrál magazinnak.

Ezt is szeretjük