18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

David Hasselhoff lánya a Playboy címlapján: ő az első ducimodell, akit felkértek erre a szereplésre
Hayley Hasselhoff az első ducimodell, aki a Playboy címlapján szerepelhetett.

david-hasselhoff-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Hasselhoff kisebbik lánya, Hayley Hasselhoff 14 éves kora óta modellkedik, először a Wilhelmina Models szerződtette le, 2014 óta a Ford Models ügynökség egyengeti útjait.

Tinédzserként nem szerette a testét, ám rájött, nem a ruhaméret határozza meg az embert, és szépen lassan megszerette az alakját. Ma már büszkén vállalja telt idomait, Instagramjára számtalan dögös felvételt posztol magáról rendszeresen. A 28 éves plus size modellt óriási megtiszteltetés érte, a Playboy magazin német kiadása felkérte, hogy szerepeljen a címlapjukon.

Hayley Hasselhoff a német Playboy címlapján

Hayley Hasselhoff igent mondott a felkérésre, ezzel ő vált az első olyan ducimodellé, aki európai Playboy magazin címlapján szerepelhetett. A felvételeket Ellen von Unwerth, Németország egyik leglegendásabb divatfotósa készítette róla. A címlapot Hayley a közösségi oldalára is posztolta.

Kifejtette, mekkora megtiszteltetésnek élte meg, hogy felkérték a címlapfotózásra, amit azért vállalt el, hogy lelket öntsön azokba a nőkbe, akik nem fogadják el a testüket, mert túl ducinak látják magukat.

- Ezen a platformon keresztül szerettem volna kifejezni, hogy a társadalom által elvárt szépségnormák ellenére hatalmad van habozás nélkül szeretni a tested. (...) Remélem, inspirálom a nőket, hogy szembesüljenek az ismeretlentől való félelmükkel, és olyan életet éljenek, amelyben nem a testük határozza meg a jellemüket. Ha lenne valami, amit elmondhatnék a fiatalkori énemnek, az az lenne, hogy mennyire értékes, csak úgy, mint ti. Most, jobban, mint valaha, önmagunk feltárására kell alapoznunk az életünket, és arra kell ösztönöznünk magunkat, hogy a leghitelesebbek legyünk a saját bőrünkben. Csak remélni tudom, hogy ez a borító lehetővé teszi a nők számára, hogy tudatosuljon bennük, hogy szeretetteljesek, megbecsülendőek és kívánatosak, ebben a pillanatban is - írta.

A Daily Mailnek adott interjújában elmesélte, még sosem vállalt be ennyire szexis fotózást, ezért voltak is olyan pillanatok, amikor kicsit félt, de végül sikeresen feloldódott. A képeket elnézve büszke a végeredményre.

- Végül szórakoztatóan telt el a munkanap, de visszatekintve úgy látom, hogy nagyon bátorítóan hatott rám ez az élmény. Megerősödve jöttem ki a fotózásról, előtte úgy éreztem, hogy kicsit földhöz ragadt voltam, most viszont végleg sikerült átvennem a hatalmat a testem felett - magyarázta.

Elmondta azt is, a szülei minden döntésében támogatták.

- Ne feledjük, már 14 éves korom óta benne vagyok az iparban, ducimodellként kezdtem, és most is az vagyok. Ha végigveszem, honnan indultam, és hová jutottam a karrieremben, azt hiszem, a szüleim végig támogattak engem mindenben - tette hozzá.

Jennifer Lopez fürdőruhás címlapja

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire fantasztikusan fest J. Lo a legújabb címlapján.

Ezt is szeretjük