A szökött dubai Haya hercegnő gyerekei ilyen szépek - Képeken Jalila és Zayed
A gyermekeivel szökött meg erőszakos férje elől a dubai hercegnő.

haya-hercegno-gyerekei-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Haya hercegnő története nem mindennapi: amikor a dubai Mohamed bin Rasid Maktum sejk hatodik felesége értesült férje erőszakos viselkedéséről, és arról, hogy a lányait sem kímélte, ha verésről volt szó, kivett a családi kasszából 31 millió fontot - átszámítva 11,2 milliárd forintot -, majd nyom nélkül eltűnt két gyermekével.

Ők Haya hercegnő gyermekei

Haya hercegnő természetesen nem egyedül szökött meg, hanem csemetéit is magával vitte. Összesen két gyermeke született Mohamed sejktől, egy lánya, a 11 éves Al Jalila és egy fia, a 7 esztendős Zayed. A hollétükről február óta senki nem tud semmit, habár férje gőzerővel keresi őket, hogy visszatoloncolhassa mindhármukat az országba.

Ha előkerülnének, az minden bizonnyal végzetes következményekkel járna, ugyanis Mohamed két másik gyermeke már megpróbálkozott a szökéssel, azonban nem jártak sikerrel - Shamsa hercegnő olyan verést kapott a tettéért, hogy azóta képtelen lábra állni, pedig már jó néhány évvel ezelőtt történt az eset.

Ennek fényében nem meglepő, hogy a hercegnő még az életét is kockára tette, hogy jobb életet biztosítson imádott gyermekeinek - fotókon meg is mutatjuk a lányát, Al Jalilát és a fiát, Zayedet.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük