Új fejlemények a szökött dubaji hercegnő ügyében - Bíróságon küzd a gyerekeiért
Haya hercegnő mindent megtesz azért, hogy a gyerekei nála maradhassanak.

haya-hercegnő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Haya hercegnő története az egész világot megrázta, a dubaji Mohamed bin Rasid Maktum sejk hatodik felesége először akkor kapott a médiában nagyobb figyelmet, amikor kivett a családi kasszából 11,2 milliárd forint értékű összeget, majd két gyermekével, a 11 éves Jalilával és a hétéves Zayeddel megszökött. Mindezt azután tette, miután értesült arról, hogy férje az idősebb lányát, Latifát erőszakkal visszahozatta Indiából Dubajba. A megszökött dubaji előkelőség csemetéivel napjainkban is Londonban bujkál, és harcol azért, hogy érvénytelenítsék a házasságát, illetve a teljes felügyeleti jogot is megszerezze a gyerekek felett.

Haya hercegnő ügyét a legfelsőbb bíróságon tárgyalják

A keddi napon kezdték tárgyalni a legfelsőbb bíróságon a hercegnő ügyét a Daily Mail információi szerint. Jogi képviselője Fiona Shackleton, aki egyébként Károly herceget képviselte akkor, amikor elvált Diana hercegnőtől, de Paul McCartney-nak is ő volt az ügyvédje, amikor a zenész és Heather Mills válófélben voltak. A brit bulvárlap úgy tudja, hogy várhatóan a hét végéig folynak majd a tárgyalások, a tegnapi kihallgatáson a sejk nem vett részt személyesen. Az alábbi fotó Hayáról a bíróság előtt készült tegnap, július vége óta most fotózták le először a paparazzók.

Komoly pénzbe kerülhet a válás az arab sejknek, 4,5 milliárd font, azaz 1,6 billió forint illetheti a hercegnőt a per végezte után.

A sajtó képviselői csak az ítélet meghozatala után közölhetnek további részleteket a tárgyalással kapcsolatban. Még a behívott tanúk nevét sem adták ki az érdeklődő újságíróknak, így egyelőre nem sokat lehet tudni a tárgyalás folyamatáról. Az viszont egyszer biztos, hogy Haya hercegnő igazi anyatigrishez méltóan áll ki gyermekei mellett.

Fotókon Haya hercegnő gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Haya hercegnő fia és lánya.

Ezt is szeretjük