Duci kisfiú volt a Harry Potterben - 28 kilós fogyása után rá se ismerni
Harry Melling évek óta tartja a súlyát a nagy fogyása óta.

harry-melling-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry Melling csupán 11 éves volt, amikor megismerte az egész világ a Harry Potter első részében. Az akkor még duci kisfiú Potter hisztis és önző unokatestvérét, Dudley Dursley-t formálta meg. A harmincéves színész az első film megjelenése óta óriási átalakuláson esett át, ugyanis 28 kilótól sikerült megszabadulnia felnőtt korára.

Harry Melling így fogyott le

A sztár még 2009-ben döntött úgy, hogy lefogy, az életmódváltás jól sikerült, ráadásul az átalakulás óta tíz évvel is szépen tartja a súlyát. Akik csak a Harry Potter-filmekben látták, talán fel sem ismernék őt. A Daily Expressnek így mesélt idén novemberben a nagy átalakulásáról.

- Azért voltam duci, mert sokat unatkoztam, és unalmamban meg az evésbe menekültem. Érdekes, mert egyébként egy elég aktív gyerek voltam előtte, sokat táncoltam, sportos volt a testalkatom, viszont nagyon szerettem enni is - magyarázta a hízásának okát.

Végül az életmódváltás mellett tette le a voksát, mert nem szerette volna, ha a testalkata miatt beskatulyáznák, és mindig neki kéne a nagydarab karaktert játszania. 

Rendszeresen futott, illetve járt konditerembe, az étkezését is teljesen átalakította. Napjainkban már sokkal egészségesebben étkezik.

A mai napig színészként keresi a kenyerét, legújabb filmje, a The Devil All The Time 2020-ban jelenik meg a mozikban. Tom Holland és Robert Pattinson oldalán lesz látható. 

Sztárok, akik egy szerep kedvéért híztak meg

Van, amikor egy sztárnak muszáj pluszkilót felszednie egy szerep kedvéért, összegyűjtöttük a leglátványosabb átalakulásokat.

Ezt is szeretjük