"Harrynek és Meghannak fizetniük kell" - Donald Trump nem ad ingyen védelmet nekik
Harry és Meghan Los Angelesben kezdett új életet, Donald Trump így reagált erre.

harryék és trump cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné az elmúlt hónapokban Kanadában éltek, azonban jobbnak látták, ha átköltöznek az Egyesült Államokba. Végül a hercegné szülővárosában, Los Angelesben találtak otthonra, ahol sokan támogatják őket, ott élnek Meghan barátai és édesanyja is, ráadásul ott van az új PR-csapatuk bázisa is.

Amíg Vancouver Islanden éltek, addig a kanadai kormány felelt a védelmükért, ennek a helyiek egyáltalán nem örültek, még petíciót is írtak. Justin Trudeau kanadai elnök február végén közölte, hogy a hercegi pár és gyermekük, Archie védelméért keletkező költségeket csak március 31-ig hajlandóak állni a közpénzből.

Donald Trump nem ad ingyen védelmet Harryéknek

Miután Donald Trump amerikai elnök fülébe jutott, hogy Harry és Meghan Los Angelesbe költöztek, a Twitteren jelentette be, hogy nem fog ingyenes védelmet nyújtani nekik.

- Jó barátja és tisztelője vagyok a királynőnek és az Egyesült Királyságnak. Megírták, hogy Harry és Meghan, akik elhagyták Angliát, Kanadában telepednének le. Most viszont elköltöztek Kanadából, hogy az Egyesült Államokban éljenek tovább. Azonban az Államok nem fogja állni a védelmüket. Nekik kell fizetniük!" - írta a közösségi oldalán.

A hercegi pár szóvivője reagált Trump tweetjére, amit a Reuters hozott le először. Mint kiderült, Harry hercegéknek eszükbe sem jutott, hogy az amerikai polgárok pénzéből állják a testőreiket.

- Sussex hercegének és hercegnéjének nincsenek tervei arra vonatkozólag, hogy az Egyesült Államok kormányától kérjen védelmet ingyen. Magánfinanszírozású biztonsági intézkedéseket hoztak - mondta.

Így fest Donald és Melania Trump fia

Képes összeállításunkban megnézheted Donald és Melania Trump ritkán látott fiát, Barront.

Ezt is szeretjük