Harry hercegék újra a királyi családot szolgálnák: ez volt Károly és Vilmos reakciója

Harry herceg telefonon tett ajánlatot, Meghannal és a gyerekekkel visszatérnének Londonba.

Harry herceg visszatérési ajánlata
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre jobban úgy tűnik, nem jöttek be Harry herceg és Meghan hercegné számításai az Amerikai Egyesült Államokban, emiatt pedig már az a gondolat is felvetődött bennük, mi lenne, ha újból visszatérnének Londonba, hogy a koronát képviseljék. 

A herceg telefonon felkereste testvérét, Vilmost és apját, Károly királyt is, hogy végleg elássák a csatabárdot, írta meg a Daily Mirror.

Harry herceg visszatérési ajánlata

Idén júliusban az In Touch közölte egy forrása alapján, hogy Harry felhívta a bátyját annak érdekében, hogy kibéküljenek. Felajánlotta, Meghannal akár Londonba is visszatérnének, hogy újból a királyi család dolgozó tagjai legyenek.

GettyImages-469137027
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Vilmost teljesen meglepte öccse ajánlata, amire nem tudott mit reagálni, ami valahol ott érthető is, hiszen az elmúlt évek alatt Harry és Meghan több olyan dolgot műveltek a nyilvánosság előtt, amellyel megalázták, és kellemetlen helyzetbe sodorták a monarchiát.

2021-ben ott volt az Oprah-interjú, amelyben rasszistának állították be az egyik magas rangú családtagot, Harry további szólóinterjúiban rossz apának írta le Károlyt, majd 2022-ben érkezett a Netflixre az életükről szóló dokumentumfilm-sorozatuk, 2023 januárjában pedig a Tartalék című könyv is a boltok polcaira került, amelyben Vilmos, Katalin, Károly és Kamilla is megkapták a magukét.

Bár anno azt állították, csendes és nyugodt életre vágynak, távol a figyelem középpontjától, ennek ellenére többet szerepeltek az elmúlt három évben, mint amikor még a koronát szolgálták.

Károly király megígérte kisebbik fiának, hogy átgondolja az ajánlatát.

GettyImages-1086577454
Fotó: Stephen Pond / Getty Images Hungary

Tom Bower királyi szakértő szerint esélytelen, hogy Vilmos és Katalin valaha is megbocsásson Harrynek.

Azt is kifejtette, maximum a herceg szeretne visszatérni Londonba, Meghan maradna inkább Amerikában. A hercegné sosem ápolt jó viszonyt Vilmosékkal, illetve nem szívesen költözne ki az óriási villájukból csak azért, hogy ismét abban a kis házban éljenek Harryvel és a gyerekekkel, ahol annak idején azt tették. A Kensington-palotához tartozó ingatlant még a dokumentumfilmjükben is bemutatták, sőt, akkor Meghan elárulta, senki nem hitte volna el neki, hogy valójában ilyen körülmények között éltek ott.

Nem véletlen, Harry miért vágyik vissza a régi életébe, ugyanis Meghannal folyamatosan csak kudarcokat él át Amerikában. Idén júniusban a Spotifyjal bontották fel a 20 millió dollárt érő szerződésüket,  ugyanis nem tartották be ígéreteiket, és túl kevés tartalmat gyártottak.

A hollywoodi elit sem szívesen keresi a társaságukat, mert tartanak attól, ha túl közel kerülnének a sussexiekhez, a brit királyi család elpártolna tőlük, és nem jelennének meg a színházi vagy filmes produkcióik londoni premierjein, ami rossz hatással lenne a karrierjükre. Sok A-listás sztár attól is tart, hogy ugyanúgy elárulnák őket Harryék, ahogy azt a királyi családdal tették.

György herceg nem lehet Harry közelében

Ez a történet is azt bizonyítja, mennyire nem bízik meg a család Harry hercegben.

Vilmosékat figyelmeztették: ezért kell távol tartaniuk György herceget Harrytől

Harry herceg már előre sajnálja Katalinék gyerekeit.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük