Harry azt tervezi, Vilmos oldalán jelenik meg a nyáron: fontos esemény miatt találkoznak újra a hercegek
Harryről és Vilmosról az a szóbeszéd járta, hogy Diana hercegnő szoboravatóján nem együtt jelennek meg.

vilmos-harry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hónapok nem tettek jót Vilmos és Harry kapcsolatának, akiknek a viszonya akkor romlott meg igazán, amikor Cambridge hercege arra figyelmeztette öccsét, hogy ne siesse el az esküvőt Meghan Markle-lel. A másik konfliktust az anyagiak okozták köztük, ugyanis Sussex hercegét bántotta, hogy Károly az etikettszabályok szerint mindig a trónörökös, azaz idősebb fia projektjeit támogatja, így Harry ötleteire nem mindig jutott annyi a büdzséből, amennyit a herceg elképzelt.

Miután Meghant feleségül vette, csak még rosszabb lett a két testvér kapcsolata, akik között hatalmas lett a távolság, persze voltak olyan lépések, amelyek kiváló kezdésnek bizonyultak a békülésre, ám ezeket beárnyékolta két interjú is, az egyik a márciusi Oprah-anyag volt, amitől hetekig hangos volt a sajtó, a másik pedig a múlt héten megjelent podcastbeszélgetés, amit Harry Dax Shepharddal folytatott, bár a testvérére ebben a diskurzusban nem tett bántó megjegyzést, ám édesapjuk és nagyszüleik nevelési stílusát burkolt módon bírálta.

Harry herceg azt tervezi, Vilmossal együtt vesz részt Diana szobrának avatásán

A két herceg a nyáron újra találkozik egymással, hiszen édesanyjuk idén július 1-jén ünnepelné 60. születésnapját. A kerek évforduló alkalmából egy szobrot avatnak a szívek királynője tiszteletére, amit a Kensington-palota látogatói is megnézhetnek majd élőben.

Diana hercegnő szoboravatóját a nyáron rendezik meg.
Diana hercegnő szoboravatóját a nyáron rendezik meg.
Fotó: Anwar Hussein / Getty Images Hungary

Áprilisban még arról írt a Vanity Fair, hogy a két testvér valószínűleg nem fog barátságosan viselkedni egymással a kamerák előtt.

- Vilmos és Harry a lehető legtávolabb vannak egymástól érzelmileg és fizikailag is. Kapcsolatuk mélyponton van, az Oprah-interjú után Vilmos csak még mérgesebb lett az öccsére. Annyira dühös rá, hogy jelenleg teljesen elképzelhetetlen, hogy boldogan újra összeálljanak, és együtt álljanak Diana hercegnő szobrának avatásán - mesélte áprilisban a bennfentes.

A Page Six viszont megtudta, Harry azt tervezi, hogy csatlakozik Vilmoshoz az eseményen.

GettyImages-686096220
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Senki nem állítja azt, hogy Harry nem venne részt a szoboravatón, de mégis hogyan fog szembenézni a családjával? Nekünk azt mondták, biztosan itt lesz, de mégis hogyan zajlik majd le ez az egész? Csak felbukkan azon a napon anélkül, hogy előzőleg meglátogatná a családját? - fogalmazta a palota egyik dolgozója.

A családhoz közel álló forrás elmondta, a Megxit, azaz Harry és Meghan visszavonulása óta csak még rosszabbra fordultak a dolgok.

- A Megxit óta borzalmas a viszonyuk, aztán jött Harry és Meghan Oprah-interjúja, ami felért egy nukleáris bombával, és most a herceg megint nyilatkozott. Egyik dolog követte a másikat.

A rajongók tűkön ülve várják, a két herceg hogyan viszonyul majd egymáshoz Diana szobrának avatóján. Ki tudja, talán édesanyjuk hozza össze őket újra, aki annak idején beléjük nevelte, hogy legyenek jó testvérek, és feltétel nélkül szeressék egymást.

Harry és Meghan álomotthona

Képes összeállításunkban beleshetsz Harry és Meghan montecitói luxusvillájába.

Ezt is szeretjük