Harry herceg egy családtagját meg sem hívja az esküvőre - Hüledeznek a rajongók

Nem igazán értjük, miért okozott a döntés ekkora felháborodást.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Nem igazán értjük, miért okozott a döntés ekkora felháborodást.

Harry herceg és Meghan Markle világra szóló esküvőjére ez év májusában kerül majd sor, a rajongók pedig tűkön ülve várják már az évszázad menyegzőjét.

A hercegné nem lesz meghívva az esküvőre

Az esküvő előkészületei is szépen haladnak: már a meghívók postázásánál tartanak a szervezők. Azt előre közölte a jegyespár, hogy a vendégek számában meg sem közelítik majd Katalin és Vilmos herceg lagziját, azonban most kiderült, hogy még családtagok is kiszorultak a vendéglistáról. Nem hívták meg Sarah Ferguson-t, aki András herceg volt felesége - bár még mindig együtt élnek -, és Harry unokatestvéreinek, Beatrice-nak és Eugénia hercegnők édesanyja.

Fergie-re rossz szemmel néztek a palotában, miután elvált a férjétől - ráadásul tovább súlyosbította a dolgokat, hogy megint együtt élnek -, a hercegné pártolói remélték, hogy így visszakerülhet az uralkodói család kegyeibe. Azóta a királyi családhoz közel álló személy közölte a Daily Maillel, hogy Fergie mégis ott lesz a menyegzőt követő ünnepségen, de az esküvőn nem.

Harry stemélyesen döntött a meghívásról, Sarah Ferguson ugyanis nagyon jó barátnője volt édesanyjának, Diana hercegnőnek. 

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük