Harry herceg és Meghan viszonya így változott a baba óta - Különös dologra lettek figyelmesek
A hétvégén jelentek meg először kettesben.

harry-herceg-meghan-hercegne-viszonya-baba-ota-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné mindig szívesen vállalták a nyilvánosság előtt az egymás iránti érzéseiket - ellentétben a királyi család többi párjával, ők nyíltan összebújtak, ölelkeztek, és fogták egymás kezét.

Így változott a kapcsolatuk a baba óta

Igaz, Harry már valamelyest szabadabbra van engedve, mint például a testvére, Vilmos herceg, aki sohasem fejezhette ki ennyire a Katalin hercegné iránti imádatát, ugyanis az ország leendő uralkodója részéről ez igazán nem illő.

Mivel György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg születése óta a harmadikról a hatodik helyre csúszott az öröklési rangsorban, már nem nyomja a vállát a teher, hogy adott esetben ő lehet az uralkodó, ezért nem kell mindig tökéletesen és szabálykövetően viselkednie a nyilvánosság előtt.

Eddig sem vetették meg a nyilvánosság előtti szerelemnyilvánítást, de a kis Archie születése óta ez még inkább felerősödött: a hétvégi baseballjátékon alig bírták levenni a kezüket és a szemüket egymásról. Erre Judi James testbeszédszakértő is felfigyelt, aki ezt nyilatkozta kettejük viszonyáról a Dailymailnek:

- Ha nem tudnám, kik ők, akkor annyit mondanék, hogy egy fiatal szerelmespár, akik kapcsolatuk azon fázisában vannak, amikor még nagyon odavannak egymásért. Folyton egymást lesték, fogták egymás kezét, kacérkodtak kicsit a másikkal. Láthatóan nagyon kiegyensúlyozottak, remek a viszonyuk, nincs benne kifejezett konfliktus - mindig nagyon kedvesen néznek a másikra.

Egyértelműen Harry a főnök, aki vigyázóan les a feleségére, mintha csak várná a pillanatot, amikor megóvhatja valamitől. Meghan is igazán magabiztos és nyugodt. Mindig magabiztos volt a kamera előtt, de itt most kifejezetten jól érezte magát.

Az is sokat számít, hogy Meghan lapos talpú cipőt viselt. Ritkán tesz ilyet, és ez teljesen más látószöget eredményez Harry számára. Sokkal kisebbnek, védtelenebbnek tűnik, akinek fel kell néznie a férjére. Nagyon édes volt ebben a szettben, úgy néztek ki, mint két szerelmes tini. Mintha így tudatnák a világgal, hogy a baba születése után sincs gond, még mindig szeretik egymást - sőt, úgy tűnik csak még jobb lett a kapcsolatuk azóta.

Ilyen szép baba a kis Archie

Apák napján először mutatták meg a kisfiuk arcocskáját - nézd meg, milyen gyönyörű kisbaba!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük