Gyönyörű baba Harry és Meghan fia - A pici arcát először mutatták meg
Friss fotón a tündéri Archie herceg.

harry-herceg-meghan-hercegne-babafoto-archie-arca-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világ tűkön ülve várta Harry herceg és Meghan hercegné babájának érkezését, május 6-án pedig el is érkezett a nagy nap, világra jött a kis Archie Harrison.

Ilyen szép kisbaba

Annak ellenére, hogy közölték, hogy a hagyománnyal ellentétben a gyermeküket jó ideig nem fogják bemutatni a nyilvánosság előtt, szerencsére nem kellett sokat várniuk a rajongóknak, hogy megismerhessék a pár első gyermekét: két nappal a születése után, május 8-án már a palota előtt pózoltak a kisfiúval.

Sajnos a kis Archie arcocskáját eddig nem igazán láthattuk, ugyanis élete első szereplésén pólyába bugyolálva szundikált. Most azonban a páros - mindenki legnagyobb örömére - megosztott egy fotót a tündéri kis csöppségről.

Mivel a briteknél is tegnap volt apák napja, és ez volt Harry herceg első ünnepe édesapaként, mindenképpen szerettek volna megemlékezni a nagy eseményről, méghozzá egy közös fotóval. A képen ugyan csak Harry keze látszik, ahogy a karjában tartja a kis Archie-t, a rajongók így is odavoltak a felvételért, hiszen végre a kisfiú arcocskája is látszódik rajta.

Csak úgy záporoztak a kommentek a kép alatt, nem győzték dicsérni a kis csöppséget: "Archie herceget meg kell zabálni, tündéri ez a kisfiú! Ahogy fogja az apja ujját...", "Kis szomorú szeműm! Nagyon boldog első apák napját, Harry", "Szerintem kiköpött Harry, neki is éppen ilyen fejecskéje volt kicsinek" - írták a lelkes hozzászólók.

Meghanra vagy Harryre hasonlít jobban?

Habár a kép alatt sokan Harryhez hasonlították a kis Archie-t, korábban meggyőződésük volt, hogy tiszta Meghan. Nézd meg a hercegné babakori fotóit - szerinted kire hasonlít jobban?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük