Elválasztják Harry-t és Meghant - Emiatt nem tölthetik együtt a szerelmesek napját
A palota hivatalos bejelentéséből derült ki.

meghan-hercegne-harry-herceg-valentin-nap-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg valószínűleg minden szabad percét a várandós felesége mellett töltené, azonban a kötelezettségei néha elszólítják Meghan mellől. A palota bejelentése szerint ez a szerelmesek napján, Valentin-napon is így lesz, ugyanis a hercegnek aznap Norvégiába kell utaznia.

Ezért nem lehetnek együtt aznap

A királyi tengerészgyalogság főparancsnokaként - mely megtisztelő titulust 2017-ben vette át nagyapjától, Fülöp hercegtől, aki 1953 óta birtokolta a címét - kötelező részt vennie a bardufoss-i hadművelet ötvenedik évfordulóján, Norvégiában, Meghan viszont már a harmadik trimeszterben jár, ezért ő nem kísérheti el az útra.

Tavaly nagyobb szerencséjük volt, akkor egy minivakációt tölthettek el kettesben Edinburgh-ban, ugyanis akkor a kötelesség mindkettejüket oda szólította.

Remélhetőleg este már haza is utazik Harry, hogy egy közös vacsorát azért elkölthessenek kettesben, Meghan ugyanis él-hal a Valentin-napért. A mára megszűnt életmódblogján, a Tigen annak idején ezt írta a szerelmesek ünnepéről:

- Bolondulok a Valentin-napért! Minden egyes február 14-én úgy ébredek, mintha egy Hallmark-képeslapon lennék, és visszafojtott lélegzettel várom a szerelmes csókomat. Természetesen mindezt fekete-fehérben. És, ha lehet, Párizsban. Na jó, igaziból nincs szükség semmire, ajándék sem kell. Elég egy ágyba hozott reggeli, egy édes szerelmes üzenet vagy egy szál virág - csak a szándék a fontos - írta a Tigen.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük