Harry és Meghan újból kihúzták a gyufát: emiatt cikizik őket a netezők
Nem minden rajongó örült annak, hogy Harry herceg és Meghan hercegné podcastsorozatot indít.

harry-és-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Spotify december 15-én jelentette be, hogy Harry herceg és Meghan hercegné podcastsorozatot indít Archewell Audio néven. Az első rész karácsonykor debütál, 2021-ben tovább folytatódik a beszélgetős szériájuk, amelyben állítólag vendégeket is meghívnak majd. 

Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy mennyi pénzt kap ezért Sussex hercege és hercegnéje, de ha abból kiindulunk, hogy Joe Rogan amerikai komikusnak 100 millió dollárt, átszámítva 29 milliárd forintot fizet a streamingszolgáltató csak azért, hogy rendszeresen gyártsa a kontenteket, akkor valószínűleg Harry és Meghan is hasonlóan magas összegért cserébe szerződhetett le. Egyes rajongók gratuláltak a hercegi párnak, és alig várják, hogy hallgathassák a beszélgetéseiket, mások viszont felháborodtak ezen a döntésükön.

Harryn és Meghanon gúnyolódnak

 A Spotify hivatalos bejelentése alatt számtalan rajongó fejtette ki véleményét a házaspár podcastjével kapcsolatban. Többen arra világítottak rá, mennyire ellentmondásosan viselkednek, hiszen 2020 januárjában azért jelentették be a visszavonulásukat, hogy kevesebbszer legyenek a középpontban, és több idejük legyen egymásra különálló családként. A brit királyi család magas rangú tagjaiként hivatalosan március végén léptek vissza. Erre indítanak egy podcastet, amiben vélhetően a magánéletükbe is beavatják a hallgatókat.

"2020 januárja: Harry és Meghan visszalép a királyi kötelességeiktől, hogy sokkal értékesebb dolgokat vigyenek véghez anélkül, hogy állandóan a figyelem középpontjában lennének. 2020 decembere: Meghan és Harry bejelentik, hogy podcastet indítanak. Azt hiszem, mindnyájan egyet érthetünk abban, hogy ez egy pokoli év." "Azt hittem, hogy privátabb életre vágynak, távol a médiától! Erre leszerződnek a Netflixszel, most meg podcastet indítanak?" "Jaj, hagyjuk már, hogy kiutálták őket a királyi család tagjai. Ez mindig is arról szólt, hogy híresebbé váljanak!" - fogalmazták gúnyosan a Twitter-felhasználók.

Egy másik twitterező szerint egyértelmű, hogy Harry és Meghan igazából vágyik arra, hogy továbbra is minden figyelem rájuk irányuljon, bár azt vallották, hogy kisfiuknak, Archie-nak is egy normális gyerekkort akarnak, ennek ellenére az alapítványukat, illetve a podcastjüket is róla nevezték el, ezzel lényegében ezt az ígéretüket is valahol megszegték.

Több rajongó viszont kiállt a hercegi pár mellett: "Kedves Meghan-gyűlölők! Itt az ideje megbirkózni azzal a ténnyel, hogy bármit is gondoltok vagy írtok, Harry és Meghan boldogulni fognak, és sikeres életet teremtenek. Függetlenek lettek, és most keresik a saját pénzüket. Csak el kell ezt fogadni. Ha nem tudjátok, talán egy pszichiáter segíthet nektek!" - írta az egyik felhasználó.

Diana ilyen jó édesanyja volt fiainak

Képes összeállításunkban megnézheted Diana, Vilmos és Harry legaranyosabb közös pillanatait.

Ezt is szeretjük