Harry és Meghan kiteregetik a királyi család szennyesét? Aggódnak a palotában
Harry herceg és Meghan hercegné Oprah-nak adott exkluzív interjút.

harry-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné élete nagyot változott 2020-ban, ugyanis visszaléptek a királyi családban betöltött szerepkörükből, így anyagilag függetlenné váltak, a királyi titulusukat, illetve az ő királyi felsége megszólítást elvesztették. 

Az Amerikai Egyesült Államokban kezdtek új életet, tavaly tavasszal Los Angelesben éltek, majd a nyáron átköltöztek egy nyugodtabb helyre, Montecitóba. A hercegné sajnos a nyár folyamán elvetélt, amit tavaly novemberben vallott be, ám február 14-én bejelentette, hogy Harryvel ismét babát várnak. A visszalépésükkel kapcsolatban nyilvános interjút még nem vállaltak, ám Oprah Winfrey-nek beadták a derekukat, ennek híre viszont felzaklatta a királyi családot, mondta el egy bennfentes a Daily Mirror lapnak.

Harry herceg és Meghan hercegné exkluzív interjút adott Oprah-nak

Winfrey először Meghannal beszél a királyi családba való belépéséről, a házasságról, az anyaságról, a jótékonysági munkájáról, illetve arról, hogyan tudja kezelni a rá irányuló figyelmet. A beszélgetésbe később Harry herceg is csatlakozik, ekkor szó lesz arról, miért döntöttek úgy, hogy az Egyesült Államokban kezdenek új életet, de a növekvő családjukról és a jövőbeli terveikről, reményeikről is mesélnek. A beszélgetést már felvették, a 90 perces interjút március 7-én, vasárnap tűzi adásra a CBS csatorna.

GettyImages-1198091143
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

A palota bennfentese elmondta a Daily Mirrornak, hogy a sussexiek interjújának híre felzaklatta a királyi családot, mert aggódnak, hogy olyan dolgokról is lesz szó, ami kellemetlenül érintheti őket. Harry hercegék nem jelezték a királynőnek és az udvaroncoknak, hogy Oprah Winfrey-nek adnak interjút.

- Csak meg kell nézni azokat a mindent eláruló interjúkat, amiket eddig készítettek. Jól tudjuk, hogy ezek a dolgok soha nem eredményeznek teljesen pozitív tapasztalatokat egyik fél számára sem. Az biztos, hogy a palotában mindenki nagy érdeklődéssel fogja követni a beszélgetést - mondta a lapnak a bennfentes.

A cikk az ajánló után folytatódik

A királyi családban talán Vilmos hercegnek lehet a legtöbb félnivalója, hiszen az elmúlt években nagyon megromlott az öccsével a viszonya, akkor mérgesedett el igazán a kapcsolatuk, amikor Cambridge hercege figyelmeztette Harryt, hogy ne siesse el a házasságot Meghannal. Sőt, még Diana hercegnő testvérét, Charles Spencert is rávette, hogy beszélgessen el a herceggel arról, miért nem lenne jó ötlet, ha elvenné a színésznőt.

Vilmos és Harry között a másik nagy konfliktust az anyagiak okozták, ugyanis édesapjuk, Károly herceg sokkal több pénzt adott idősebbik fiának a különféle projektjeire, ezt a kisebbik herceg nem érezte igazságosnak. Persze Károly nem azért adott kevesebb pénzt Harrynek, mert őt nem szeretné, szimplán csak a protokollszabályok kimondják, hogy ilyen esetekben a trónöröklési sorrendet figyelembe kell vennie.

Oprah Winfrey a világ legbefolyásosabb női közé tartozik.
Oprah Winfrey a világ legbefolyásosabb női közé tartozik.
Fotó: Jeff Vespa / Getty Images Hungary

Az elmúlt évtizedek egyik legbotrányosabb interjúja, ami a királyi családot kellemetlen helyzetbe sodorta, az Diana hercegnőé volt, aki 1995-ben Martin Bashir riporterrel ült le egy beszélgetésre. Hatalmas port kavart az a beszélgetés, ráadásul abban hangzott el az "ebben a házasságban hárman voltunk" mondat, amivel Diana egyértelműen Károly és Kamilla viszonyára utalt. A BBC-interjút 30 millióan nézték, valószínűleg Harry és Meghan beszélgetése is szép nézettséget hoz majd a CBS-nek.

Itt lakik Harry herceg és Meghan hercegné

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű a hercegi pár montecitói otthona.

Ezt is szeretjük