Károly túl messzire ment kegyetlen döntésével: a családtagok közül nem mindenki támogatja Harry és Meghan kilakoltatását

Harry herceget és Meghan hercegnét is ledöbbentette a kilakoltatás híre.

Harry herceg és Meghan hercegné kilakoltatása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy azt már tegnap is megírtuk, Károly király a Tartalék című memoár után úgy döntött, kilakoltatja Harry herceget és Meghan hercegnét a Frogmore Cottage-ból.

Igaz, a házaspár Amerikában él, ennek ellenére, ha Angliába látogattak eddig, akkor a windsori házba bármikor visszatérhettek. Az otthont még Erzsébet királynő adta oda nekik nászajándékba. A Daily Mail megírta, hogy nemcsak a hercegi pár, hanem a királyi családból többen is lesokkolódtak az uralkodó szigorú döntésén.

Harry herceg és Meghan hercegné kilakoltatása megosztja a királyi családot

Sussex hercege és hercegnéje már tervezni kezdték, hogy a Frogmore Cottage-ban maradt holmijaikat átszállíttassák montecitói otthonukba. A források szerint most már tényleg nincs számukra visszaút, a király nem látja őket szívesen Angliában.

GettyImages-1422753971
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Omid Scobie, a család szakértője, emellett Harry és Meghan egyik kedvelt riportere megerősítette, hogy a házaspár teljesen lesokkolódott, miután megtudták a hírt. Azt is megtudta a forrásaiból, hogy a királyi famíliából van két olyan tag, akik szintén elborzadtak a történteken. Reakciójuk is arra utal, hogy túlzásnak érzik ezt a fajta büntetést.

Bár nem nevezték meg őket, de a brit lap szerint gyanús, hogy András herceg lányaira, Eugéniára és Beatricére gondolhatott Scobie. A herceg az unokatestvéreivel nagyon jó viszonyt ápol.

- Ez véglegesnek és kegyetlen büntetésnek tűnik. Mintha a család végleg el akarná őket tüntetni a képből. Harrynek és Meghannak nyár elejéig kell elhagyniuk a házat. Kezdetben csak heteket kaptak erre, de a koronázásig meghosszabbították az időpontot.

A királyi család legnépszerűbb tagjai a magyarok szerint

A magyar rajongók körében ők a királyi család legnépszerűbb tagjai.

Harry ebben lekörözte Vilmos herceget: Katalin hercegnét már nem tudta

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük