"Harry és Meghan nem tanult semmit Diana esetéből" - Erre figyelmeztet az udvari bennfentes
Penny Junor, hivatalos életrajzíró aggódik Harry hercegért és Meghan hercegnéért.

meghan-harry-diana-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné közös történetét és a királyi családból való kiválásukat A szabadság nyomában. Harry és Meghan - egy modern királyi család című kiadvány dolgozza fel, ami augusztus 11-én jelenik meg világszerte.

A könyvből már jelentek meg részletek a Times és a Sunday Times hasábjain, amelyekből kiderült például, hogy Harry és Vilmos viszonya azután mérgesedett el, miután a herceg összejött Meghannal. Katalin és Sussex hercegnéjének kapcsolata egyáltalán nem volt jó, sőt, a most már Los Angelesben élő házaspár a királyi család tagjait viperáknak tekintette. Ezekből az információkból számos udvari bennfentes és királyicsalád-szakértő levonta a következtetéseit, Penny Junor, hivatalos életrajzírójuk még egy cikket is írt a The Daily Mail számára. A nő nem tartogatta magában a véleményét, kifejtette, nagyon aggódik a hercegi párért.

Harry herceg és Meghan hercegné helyzete nem túl jó

Penny Junor karrierje során rengetegszer írt a családtagokról, feldolgozta Vilmos és Katalin, Károly herceg, Kamilla hercegné, Diana hercegnő és Harry herceg életét is, így ő is bennfentesnek számít. Úgy véli, a legújabb botránykönyvből megjelenő részletek amellett, hogy nem vetnek túl jó fényt Sussex hercegére és hercegnéjére, még az is lejön belőlük, ha nem vigyáznak, előbb vagy utóbb a történelem megismételheti önmagát, és Diana tragikus sorsára juthatnak.

meghan és harry
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Erős párhuzamot fedezett fel Diana és Meghan életében, például Harry felesége, amikor még a Brilliáns elméket forgatta, felbérelt paparazzókat, akik lefotózták őt, illetve különböző információkat elcsepegtetett a sajtónak. A szívek királynője is gyakran kotyogott ki dolgokat az újságíróknak, Károlyt pedig rendre rossz színben tüntette fel véleménye szerint. Ahogy régen Diana, most Meghan is élvezi, ha pozitív írások jelennek meg róla, ám ha negatív fényben tüntetik fel valami miatt, egyből megsértődik. A sajtóval való túlzott nyitottság visszafelé is elsülhet, ez pedig hosszú távon nem tesz jót az embernek.

Meghan szereti használni a nyilvánosságot, bár most már azt kommunikálják a külvilág felé Harryvel, hogy privát életet akarnak.

- Ez a könyv egy még átfogóbb betekintést nyújt a világnak a magánéletükbe és a királyi családdal való kapcsolatukba. Csakúgy, ahogy Diana csinálta évekkel ezelőtt, úgy tűnik, a történelem megismétli önmagát. Ennek ténye viszont szomorúsággal tölt el engem - fogalmazta.

A szabadsag nyomaban Harry es Meghan fedlap
Fotó: 21. Század Kiadó

Harry és Meghan nem tanult semmit Diana esetéből.

Említette, hogy az augusztusban megjelenő botránykönyv szerzői száz bennfentessel, köztük barátokkal és az udvar egykori és jelenlegi alkalmazottaival készítettek interjúkat, amelyek alapján megírták a sztorikat Harryről és Meghanról, sőt, mindegyik történetet legalább két forrás megerősítette, így nagy valószínűséggel tényleg az igazság áll a könyvben.

Ilyen ruhákban mentek férjhez a királyi család tagjai

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép menyasszony volt Erzsébet királynő, Diana, Katalin vagy éppen Beatrice hercegnő. 

Ezt is szeretjük