Harry és Meghan így ünnepelték meg házassági évfordulójukat: egy bennfentes kotyogta ki
Május 19-én ünnepelték meg a második házassági évfordulójukat.

harry és meghan cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg 2018. május 19-én vette feleségül Meghan Markle-t, akit azóta a világ csak Meghan hercegnének szólít. A nagy menyegzőjüket közel 2 milliárdan követték figyelemmel a tévékészülékeiken.

Azóta rengeteg minden történt az életükben, 2019. május 6-án megszületett kisfiuk, Archie, 2020 januárjában pedig bejelentették, hogy a királyi család magas rangú tagjaiként visszalépnek a szerepkörükből. Hivatalosan március 31-én vonultak vissza, azóta Meghan szülővárosában, Los Angelesben élnek, egyelőre Tyler Perry komikus luxusvillájában laknak, de a pletykák szerint gőzerővel keresik új álomotthonukat.

Különleges nap volt a tegnapi a hercegi pár számára

A második házassági évfordulójuk alkalmából Omid Scobie, hivatalos életrajzi könyvük írója a Twitterén köszöntötte fel őket. A férfi a Harper's Bazaar újságírója is egyben, aki legújabb cikkében leírta, hogyan telt az évfordulójuk.

harry meghan
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Egyszerűen telt ez a nap számukra, kis családként csak egymásra koncentráltak. Nem dolgoztak, és semmilyen videóhívást nem terveztek be - magyarázta Scobie-nak egy, a párhoz közel álló forrás.

A házaspár még önkéntes karanténban van gyermekükkel, így ki sem mozdultak otthonról, ettől függetlenül igazán meghitt napjuk volt.

Meghan hercegné legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákban képviselte Meghan hercegné a királyi családot.

Ezt is szeretjük