Harry és Meghan csalódtak Erzsébet királynőben: a tette ezért ütötte szíven őket
Erzsébet királynő nem vállalta a felelősséget a hercegi pár szerint.

GettyImages-1005573834
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly augusztusban jelent meg A szabadság nyomában. Harry és Meghan - egy modern királyi család című könyv, amit Omid Scobie és Carolyn Durand írt a hercegi párról.

Idén derült ki, hogy egy új fejezetet írnak a készítők, ami a Kaliforniába való költözést, Fülöp herceg halálát és a botrányos Oprah-interjút is feldolgozza. A kötet kiegészített verziója augusztus 31-én jelenik meg, amelyből már exkluzívan tudott szemlézni a külföldi sajtó. A The Sun megírta az új fejezetből, márciusban a hercegi párt nem nyűgözte le a királynő nyilatkozata, amit a palota tett közzé azután, hogy adásba került az Oprah Winfrey-vel készült beszélgetésük.

Harry és Meghan szerint a királynő nem vállalt felelősséget

Óriási botrány robbant ki, miután megjelent Oprah Winfrey interjúja Harryvel és Meghannal, hiszen több kellemetlen állítás is elhagyta a szájukat, például az egyik családtagot rasszizmussal vádolták meg, miután Archie bőrszínéről érdeklődött, a herceg szerint apja és bátyja is egy csapdában él, a hercegné egy időben öngyilkos akart lenni, de arról is szó volt, hogy Katalin megríkatta Meghant. Amikor megkérdezte a műsorvezető, miért mondtak le arról, hogy a jövőben a koronát képviseljék, arra az volt a válasz, hogy kevés támogatást és megértést kaptak a családtagjaiktól.

A márciusi botrányinterjú után hetekig Meghan és Harry volt a téma a sajtóban.
A márciusi botrányinterjú után hetekig Meghan és Harry volt a téma a sajtóban.
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

A beszélgetés megjelenése után 36 órával reagált csak a palota, ez állt akkor a közleményben:

"Az egész család szomorúan értesült arról, hogy mennyire nagy kihívást jelentett Harry és Meghan számára az elmúlt pár év. A felvetett kérdések, különösen a rassz vonatkozásában, aggályosak. Noha egyes emlékek eltérhetnek, a család nagyon komolyan veszi az elhangzottakat, és magánkézben foglalkozik velük. Harry, Meghan és Archie mindig is szeretett családtagok maradnak."

Omid Scobie és Carolyn Durand új fejezetéből kiderült, hogy Harry és Meghan természetesen nem mentek el a királynő reakciója mellett, amit a Buckingham-palota kiadott.

- Az " egyes emlékek eltérhetnek" megjegyzése nem maradt észrevétlen a pár részéről, akik nem lepődtek meg azon, hogy nem vállalt teljes felelősséget a kialakult helyzetük miatt - olvasható a kiadványban.

GettyImages-984543532
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Azonban nagyot csalódtak a királynőben amiatt, mert nem tett semmi olyan cselekedetet az ügyükben, ami egy komolyabb változást eredményezett volna az ügyükben.

- Hónapokkal később is csak kevés felelősségre vonást vállaltak. De mégis, hogyan lehet akkor így továbblépni? - ezt a szerzőknek egy Meghanhoz közel álló barát mesélte el.

Itt él a hercegi pár

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Harry és Meghan montecitói otthona.

Ezt is szeretjük