Döbbenetes bejelentést tett a palota Harry és Meghan babájáról

Nem fogunk tudni a hercegi csemete érkezéséről.

meghan-hercegne-harry-herceg-baba-titok-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné szakítanak az évtizedekre visszanyúló hagyománnyal, ugyanis úgy döntöttek, hogy ők nem mutatják meg azonnal a kisbabájukat, csak később, ha már elérkezettnek találják rá az időt. A bejelentésüket a Kensington-palota hivatalos oldala közölte le.

Ezért nem mutatják meg a kisbabájukat

Mindenki ledöbbent a közleményükön, hiszen erre nem volt példa a családon belül, az elmúlt legalább negyven évben. Ezt az üzenetet írták ki a Twitterre:

- A sussexi herceg és hercegné nagyon hálás a jókívánságokért, amit a születendő gyermekük miatt kaptak, nemcsak az Egyesült Királyságból, hanem szerte a világból. A királyi fenségek azonban úgy döntöttek, hogy a kisbabájuk érkezését teljesen privát eseményként kezelik, ezért a születése időpontját is csak később tárják a világ elé.

A herceg és a hercegné már nagyon várják, hogy megoszthassák az izgalmas híreket a világgal, azonban először szeretnék családi körben megünnepelni a pici érkezését - állt a közleményben.

Az ok, amiért így döntöttek, az, hogy Meghan túlságosan sokat stresszelt amiatt, hogy nagy nyilvánosság előtt kell világra hoznia a gyermekét, és úgy érezné magát, mint egy aranyhal a gömbakváriumban. Ráadásul arról is kinyilvánította a nemtetszését, hogy a szülés után néhány órával már ott kellene pózolnia a kórház előtti lépcsőn, teljes sminkben, szuper frizurával, magas sarkakon.

A rajongók nagyon kiakadtak, amiért Meghan így döntött a születendő babájáról: a Twitteren csak úgy záporoztak a negatív üzenetek. "Állandóan a terhességéről beszélt, exkluzív babaváró bulit tartott, le nem jött a keze a babapocakjáról, aztán beközli, hogy ő privátban szeretné intézni a gyerek érkezését. Jézusom, ez a nő....", "Szóval az oké, hogy az adófizetők adják a pénzt a világraszóló esküvőre, meg a milliós dizájnerruhákra, meg a magángépre New Yorkba, de, amikor arra kerül a sor, hogy megmutasd az egy dolgot, amire valóban kíváncsiak, visszatáncolsz. Jó fej dolog, valóban", "Ha privát a szülés, akkor remélem, a privát bankszámlátokról fizetitek. Vagy ez is csak egy lehetőség, hogy még több pénz jöjjön a babafotókból? Esküszöm, ez a nő rosszabb, mint a Kardashianek..." - írták a dühös kommentelők.

Már a baba neme is kiderült

A hercegné egyik legjobb barátnője, a teniszcsillag Serena Williams egy interjúban véletlenül elkotyogta a baba nemét - nézd meg, fia vagy lánya lesz-e a hercegi párnak!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük