Kiderült Meghan és Harry babájának neme - A hercegné barátnője kotyogta el

Serena Williams-ből véletlen csúszott ki a picur neme.

meghan-hercegne-baba-neme-serena-williams-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már bármelyik pillanatban megérkezhet Meghan hercegné és Harry herceg kisbabája - ténylegesen csak napok kérdése, és megtudjuk, hogy a sussexi hercegné kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt.

Máris kiderült volna a baba neme?

Miután bejelentették a terhességét, azonnal beindult a találgatás, hogy milyen nemű és nevű lesz a királyi család legújabb addíciója. Míg Katalin hercegné terhessége során megosztóak voltak a voksok, Meghannál egybehangzó volt a rajongók véleménye: szerintük kislánya lesz, aki a Diana nevet kapja. Népszerű volt még a royalisták körében az Alice és a Grace is, de korántsem annyira, mint a szívek hercegnője által viselt keresztnév.

Állítólag a pár úgy döntött, hogy számukra is meglepetés lesz a picur neme, és csak a születésekor tudják majd meg, hogy milyen nemű kisbabának örülhetnek. Harry azonban még az ausztrál körútjuk során azt nyilatkozta, hogy egy kislányt szeretne igazán. Sydney-ben kiabált utána egy rajongó, hogy "Gratulálok, remélem, kislány lesz", mire a herceg ezt válaszolta: "Köszönöm, én is remélem".

Úgy tűnik, a trónörökös kívánsága valóra válik, legalábbis a hercegné egyik legjobb barátnője, Serena Williams legutóbbi nyilatkozatából erre következtethetünk. A teniszezőnőt az anyaságról kérdezték az E! News-ban, amikor ez szaladt ki a száján:

- Hogy milyen tanácsot adnék az újdonsült anyukáknak? Fogadjátok el, hogy nem vagytok tökéletesek, és teljesen rendben van, ha néha elkövettek néhány hibát, főleg az elején. Ahogy tudjátok, egy barátnőm éppen várandós. Mikor legutóbb találkoztunk, elkezdte sorolni, hogy "az én gyerekem majd... így, meg úgy fog csinálni". Ránéztem, és azt mondtam, figyelj, most megmondom. A kiscsaj nem fog. Jobb, ha ezt mielőbb el is felejted - csúszott ki a száján a baba neme.

Mivel a köztudottan várandós Meghan hercegné és Serena Williams nagyon szoros barátságban állnak egymással - a sportoló ott volt az esküvőn, sőt, még a hercegné babaváró buliját is ő rendezte -, valószínűleg nem a levegőbe beszél. Reméljük, tényleg kislányuk születik, akit Dianának neveznek - milliók örülnének ennek a kedves gesztusnak.

Képeken az eddigi legszebb kismamaruhái

Most, hogy mindjárt megérkezik a baba, emlékezzünk meg Meghan legszebb kismamaruháiról - nézd meg, milyen szép várandósan!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük