Harry herceg és Meghan hercegné nagy bejelentést tett - Így fognak visszatérni
Már lehet tudni, hogy Harry és Meghan milyen új nevet adott az alapítványuknak.

harry és meghan cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Harry herceg és Meghan hercegné bejelentették, hogy vissza szeretnének lépni betöltött szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként, akkor több dologról is le kellett mondaniuk. Hivatalosan március 31-ével megfosztották őket királyi címüktől, így az ő királyi fensége megszólítás már nem vonatkozik rájuk.

Eredeti terveik szerint Sussex Royal brandnéven működtek volna tovább, az alapítványuk is ezt a nevet viselte volna, ám Erzsébet királynő megtiltotta nekik, hogy használják a royal, azaz a királyi kifejezést, hiszen hivatalosan Harryék már nem képviselik a koronát. A döntés miatt muszáj volt átalakítaniuk a terveiket, ám a házaspár a Telegraphnak bejelentette, milyen új néven térnek majd vissza.

Ez lesz Harry és Meghan alapítványának neve

Arról nem mondtak le, hogy egy új alapítványt hoznának létre, a Sussex Royal helyett az Archewell nevet fogja a szervezetük viselni. Kisfiuk, Archie is hozzájárult ehhez az új névhez.

- Még a Sussex Royal előtt eszünkbe jutott a görög eredetű szó, az arkhé, aminek jelentése a cselekvés forrása. Ezt a koncepciót összekötöttük azzal a tervünkkel, hogy egy nap majd kialakítunk egy jótékonysági szervezetet, nem mellesleg ez a kifejezés inspirált bennünket, hogyan nevezzük el a fiunkat - vallották be a lapnak.

- Az Archewell ötvözi az ősi erőt és cselekvést, egy olyan név, ami azokat mély erőforrásokat idézi elő, amelyekre mindannyiunknak támaszkodnunk kell.

A koronavírus miatt egyelőre nem tudják, hivatalosan mikortól indítják el az új alapítványukat. Várhatóan a világjárvány vége után kerítenek erre sort.

Meghan hercegné legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkban képviselte Meghan hercegné az elmúlt két évben a királyi családot.

Ezt is szeretjük