Harry és Meghan lépésére senki nem számított a palotában: a hercegi pár a gyerekekkel Angliába készül
Harry és Meghan ajánlatot tettek Erzsébet királynőnek.

GettyImages-1192408411 (1)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné kislánya, Lilibet Diana júniusban született meg. A három hónapos csöppséget a herceg családja eddig csak fotókon, esetleg videóhívásokon keresztül láthatta, de élőben még nem, a kis Archie-val pedig utoljára 2019 őszén találkozhattak élőben.

A hercegi pár emiatt komoly elhatározásra jutott, amivel megkeresték már Erzsébet királynőt is. Az a tervük, hogy hamarosan meglátogatják Harry családját Angliában, és természetesen a kicsiket is viszik magukkal, nem mellesleg Lilibet Diana keresztelőjét is Angliában tartanák meg, írta meg a The Sun

Harry és Meghan ajánlatot tettek a királynőnek

A lap a forrásaira hivatkozva közölte, hogy az elkövetkezendő pár hétben történik meg majd a nagy találkozás, persze csak akkor, ha végül Erzsébet királynő is rábólint az ajánlatra. Ha ez megtörténik, akkor valószínűleg egy újabb lépést tesznek annak érdekében, hogy rendezni tudják a viszonyukat, hiszen 2021-ben Harry és Meghan több olyan dolgot is tett, amivel komoly sebeket okozott a királyi családnak. 

GettyImages-984543532 (1)
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Tavasszal nemcsak az Oprah-interjú, hanem Harry további személyes nyilatkozatai is nagy port kavartak, ráadásul a herceg már nagy erőkkel írja az életrajzi könyvét, amelyben valószínűleg olyan állítások is lesznek, amelyek kellemetlen helyzetbe sodorják több családtagját.

- Harry és Meghan ezzel az ajánlatukkal sok embert ledöbbentettek. Lehet, hogy tényleg látni akarják a királynőt, de mégis megdöbbentő húzás tőlük ez, tekintettel arra, milyen kellemetlen helyzetbe sodorták őfelségét ebben az évben - fogalmazta a palota bennfentese.

A hercegi pár nemcsak azért repülne Angliába, hogy Harry családja végre újra láthassa Archie-t, és megismerje személyesen is Lilibetet, hanem azért is, mert a kislányuk keresztelőjét a windsori kastélyban tartanák meg. 

GettyImages-1211545861
Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images Hungary

- Őfelsége beosztottjai eddig nem válaszoltak nekik. Valójában a karácsonyról is mennek még a tárgyalások, hogy küldjenek-e meghívót Harrynek és Meghannak azok után, hogy a tavalyi invitálást is visszautasították. A királynő még mindig nagyon szereti Harryt, és szívesen látná Lilibetet és a bátyját, Archie-t is. Azonban azok után, amik történtek, az udvaroncokat meglepte ez az ajánlat, különösen Meghan részéről - tette hozzá.

Meghan utoljára 2020 márciusában volt Londonban, akkor képviselte Sussex hercegnéjeként utoljára a koronát, Harry idén kétszer tért vissza Angliába, áprilisban Fülöp herceg temetésére érkezett, a nyáron viszont Diana hercegnő szobrának avatásán vett részt Vilmos herceg oldalán.

Harry és Meghan otthona

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű házban él a hercegi pár.

Ezt is szeretjük