Harry és Meghan alkalmazottja kikotyogta, milyen a hercegi párnak dolgozni valójában
Harryről és Meghanról nyilatkozott az alkalmazottjuk.

harry-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegnéről még tavasszal derült ki, hogy a Buckingham-palota nyomozást indít ellene, ugyanis a királyi család alkalmazottait lelkileg terrorizálta, ez pedig már munkahelyi zaklatásnak minősül. Mikor még a koronát képviselte, akkor is többen felmondtak mellőle, még olyan munkatársak is, akik hosszú évek óta Erzsébet királynőt és famíliáját szolgálták.

A vizsgálatot 2022-ben zárják le, a brit lapok eddig tíz főről tudnak, akik mindenképpen Harry herceg felesége ellen vallanak majd. Úgy tűnik, nem mindenkinek vannak rossz tapasztalatai a hercegnével, derült ki a The Cut friss interjújából, amit Catherine St-Laurent adott.

Harryvel és Meghannal ilyen volt a közös munka

Az asszony régen Bill és Melinda Gates alapítványának munkatársa volt, mielőtt csatlakozott volna a hercegi pár jótékonysági szervezetéhez, az Archewell Alapítványhoz 2020 elején. Őt nevezték ki ügyvezető igazgatóként, azóta erről a pozícióról lemondott, mert alapított egy új tanácsadói céget. A kapcsolat nem szakadt meg, a házaspár vezető tanácsadója lett.

GettyImages-1052214044
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

A lap érthető módon kíváncsi volt rá, milyen volt együtt dolgozni Meghanékkal az Archewell Alapítványban. A szavaiból jól kivehető, hogy kedveli a hercegi párt, nem volt velük negatív élménye. Jól együtt tudtak működni.

- Csodálatos élményekkel gazdagodtam. Mind a ketten elképesztően tehetséges és kreatív vezetők, hálás vagyok, hogy volt lehetőségem részt venni a projektjükben. Az az idő, amit velük töltöttem, nagyon feltöltött - számolt be a pozitív tapasztalatairól.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Úgy gondolom, esélyesek arra, hogy nagyon befolyásos emberekké váljanak a társadalmi hatások területén. Várom, hogy továbbra is részese lehessek ennek az egésznek - tette hozzá.

Míg  Catherine St-Laurent csak csupa jó élményeket szerzett, addig a királyi család beosztottjai inkább rossz tapasztalatokkal lettek gazdagabbak, amíg Meghannak dolgoztak.

Persze itt fontos megjegyezni, hogy St-Laurent munkája teljesen más feladatkörökből állt, mint azoknak az embereknek, akik a palotában szolgálták a hercegnét. Sajnos egyesek hajlamosak felsőbbrendűnek érezni magukat azokkal az embertársaikkal szemben, akik egy kevésbé jó pozícióban dolgoznak sokkal kevesebb pénzért, emiatt automatikusan lekezelően bánnak velük.

GettyImages-1048990988
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Azt nem tudni, Meghan mennyire érezhette magát felsőbbrendűnek a királyi család alkalmazottaival szemben, az azonban kiderült róla a riportokból, hogy nagyon nehéz természet.

Már a legelején nagyon rossz sztorikat hallottam azzal kapcsolatban, hogy Meghan felbőszítette az embereket maga körül. Nem olyan bájos, mint amilyennek látszik - fogalmazta Penny Junor, a királyi család életrajzírója a Harry and William: What Went Wrong című dokumentumfilmben, amit az ITV készített el.

A tavaszi Times-cikkben arról számoltak be, hogy a Kensington-palotában többeket vérig alázott Meghan, érzelmi módon volt kegyetlen az alkalmazottakkal, mindig volt valaki, akit kipécézett maga körül, és őt szekálta. Pont ennek hatására indította el a palota a nyomozást, hogy kiderítsék az igazságot.

Meghan tagadta a cikk állításait, a szóvivője szerint a hercegné elszomorodott  a karaktere ellen elkövetett támadások miatt, nem mellesleg saját maga is az állandó bántalmazás célpontja volt.

Katalin hercegné gyönyörű volt Wimbledonban

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné elegáns szettjét, amelyet az idei wimbledoni teniszbajnokság egyik mérkőzésén viselt.

Ezt is szeretjük