"Nem olyan bájos, mint amilyennek látszik" - Meghan már az esküvője után kiakasztotta a palota dolgozóit
Meghan hercegné nem tett túl jó első benyomást.

meghan-markle-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné nehéz természetéről az elmúlt években több alkalommal írtunk, amikor még a királyi család dolgozó tagjaként élte mindennapjait, már hajnalban e-mailekkel bombázta az alkalmazottait, több, már régi motorosnak számító szolga is felmondott mellőle.

Már Vilmos herceg is észrevette, hogy mennyire tiszteletlenül bánik az emberekkel maga körül. Tavasszal a The Times is írt arról, hogy zaklatta a beosztottakat, érzelmi szinten volt kegyetlen. A palota még vizsgálatot is indított az ügyében, legalább tízen fognak felszólalni a hercegné ellen, várhatóan 2022-ben zárul le a nyomozás. Mint kiderült, már a legelején nem tett jó benyomást Penny Junor, a királyi család hivatalos életrajzírója szerint, írta meg a The Daily Mail.

Meghan hercegné viselkedéséről rémes történeteket hallott a királyi család életrajzírója

Harry and William: What Went Wrong címmel készített egy dokumentumfilmet a brit ITV csatorna, amelyben megemlítették a kisebbik herceg választottját, Meghant is. Ez nem meglepő, hiszen a két testvér viszonya pont akkor mérgesedett el igazán, amikor Vilmos arra kérte öccsét, ne siesse el az esküvőt az amerikai színésznővel. A filmben a királyi család hivatalos életrajzírói is megszólaltak, Penny Junor nem sok jót tudott mondani Meghanról.

GettyImages-960147528
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Már a legelején nagyon rossz sztorikat hallottam azzal kapcsolatban, hogy Meghan felbőszítette az embereket maga körül. Nem olyan bájos, mint amilyennek látszik - fogalmazta.

Hozzátette, Meghannál nagy problémát jelentett az, hogy teljesen más szemlélettel viszonyult a királyi családhoz.

- Harry és Meghan megközelítése nem csak kaliforniai, hanem show-biznisz-alapú, de a királyi család tagjai nem celebek, hanem a közintézmény dolgozó tagjai. Megdöbbentett az Oprah-interjújuk, az ott elhangzottakat nem a nyilvánosság előtt, hanem privát módon, a pszichiáter kanapéján kellett volna elmesélniük.

GettyImages-937066272
Fotó: Pool/Samir Hussein / Getty Images Hungary

Robert Lacey, aki a testvérek elmérgesedett viszonyáról még egy könyvet is megjelentetett Battle Of Brothers címmel, a dokumentumfilmben elmondta, hogy Meghannak egy külön forgatókönyv született a fejében azzal kapcsolatban, minek hogyan kell történnie.

- Egy Vilmoshoz közeli ismerőstől tudom, hogy a trónörökös már a legelején úgy érezte, Meghannak saját haditerve van - utalva rá, hogy a hercegné nem egy alkalmazkodó típus, inkább egy ravasz módon számító személy.

A férfi könyvében említést tett Harry barátairól is, akik közül többen szintén nem szívelik az egykori színésznőt, szerintük 500 százalékos rémálommá tud változni pillanatokon belül.

Katalin hercegné ilyen csinos volt Wimbledonban

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sikkesen festett Katalin hercegné a múlt héten Wimbledonban.

Ezt is szeretjük