Harry herceg így érzi magát Los Angelesben - Híres barátja így nyilatkozott róla
Ilyen most Harry herceg élete Los Angelesben.

harry herceg cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné március 31-ével hivatalosan is visszaléptek betöltött szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként. Télen még Kanada volt az otthonuk, ám márciusban az Egyesült Államokba költöztek át.

A hercegné szülővárosa, Los Angeles lett az új otthonuk. Érthető módon Sussex hercegnéje otthonosan mozog az angyalok városában, azonban a hercegről ez egyelőre még nem mondható el. A házaspár jó barátja, dr. Jane Goodall antropológus nyilatkozott arról, hogy érzi magát Harry herceg az Egyesült Államok nyugati partjának fellegvárában.

Harry hercegről híres barátja nyilatkozott

A 86 éves tudós a a Radio Timesnak nyilatkozott otthonában arról, hogy a hercegi párral rendszeresen tartja a kapcsolatot. Úgy véli, a közeli családtagokon kívül ő volt az egyik első ember, aki a kezében tarthatta először a kis Archie-t. Az interjú során szó volt arról is, hogy érzi a herceg magát a tengerentúlon, mint kiderült, a Los Angeles-i életet egy kisebb kihívásnak éli meg.

- Most kihívásokkal teli az ő élete - fogalmazta, utalva arra, hogy nemcsak a világjárvány, hanem az új élet kezdete is terhet ró a vállára.

Egyelőre nem tudja, hogyan alakul a herceg karrierje Los Angelesben, annak ellenére, hogy ő igazi bennfentesnek számít a családban. Harry herceg a híres antropológusnak még a januári bejelentés előtt elhintette, hogy Meghannal vissza akarnak vonulni.

- Emlékszem, megtanítottam Archie-nak a királynői integetést, mert azt gondoltam, egyszer biztosan meg kell majd ezt tanulnia. Erre Harry nekem azt mondta, hogy: "nem, ő nem így fog felnőni."

Egy másik ismerősük még márciusban a People magazinnak mesélt arról, Harry és Meghan miért Los Angeles mellett döntöttek Kanada helyett.

Rájöttek, hogy Kanada hosszú távon nem jó megoldás a számukra, Los Angeles viszont sokkal jobb, hiszen ott eleve sokan támogatják őket. A hollywoodi ügynökökből, PR- és üzleti szakemberekből álló új csapatuk is ott tartózkodik. Meghannak sok barátja van itt, és az édesanyja is az angyalok városában lakik.

Meghan legszebb ruhái, amikben képviselte a királyi családot

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy Meghan hercegné az elmúlt két év alatt milyen csinos kreációkban képviselte a királyi családot.

Ezt is szeretjük