Harry és Meghan ebben a luxusvillában lakik: egy híresség otthonában húzták meg magukat
Fotót mutatunk arról a Beverly Hills-i villáról, ahol jelenleg a hercegi pár lakik.

harry és meghan cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné tavasszal költöztek át Kanadából Los Angelesbe, erre a döntésre azért szánták el magukat, mivel rájöttek, hosszú távon az Egyesült Államokban sokkal könnyebb lenne az életük.

Az angyalok városában hatalmas támogatóbázissal rendelkeznek, itt dolgozik a hollywoodi ügynökökből, PR- és üzleti szakemberekből álló új csapatuk, nem mellesleg Meghan barátai és édesanyja is a nyugati parton lakik.

Harry és Meghan Tyler Perry villájában lakik

Folyamatosan mennek a találgatások arról, Los Angeles melyik részén található a hercegi pár otthona, áprilisban több lap is megírta, hogy Mel Gibson luxusvilláját vásárolták meg, de ennek hírét azóta sem erősítették meg. A Daily Mail információi szerint Harryék Tyler Perry színész és komikus Beverly Hills-i gyönyörű villájában laknak jelenleg. Az otthon 18 millió dollárt, átszámítva közel 5,8 milliárd forintot ér.

A toszkán hangulatot megidéző villában nyolc hálószoba és 12 fürdőszoba található, a ház egy közel kilenchektáros birtokon helyezkedik el. A brit lapnak nem sikerült kiderítenie, hogy a házaspár Tyler Perrynél csak vendégeskedik, vagy bérlik tőle a házat. Az ingatlant biztosan nem adták el, még mindig az ötvenéves színész tulajdona.

Tyler Perry 2019-ben.
Tyler Perry 2019-ben.
Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

A férfival még sosem mutatkoztak együtt, valószínűleg Oprah Winfrey, az Egyesült Államok egyik legbefolyásosabb műsorvezetője és üzletasszonya mutatta be őket egymásnak. Oprah jó viszonyt ápol Perryvel, több közös projektjük is volt. Sussex hercegi párjához közel álló forrás szerint Harryék rendkívül óvatosak voltak a ház kiválasztásával kapcsolatban, próbálták titokban tartani, hova fognak költözni.

- A csapatuk bölcs módon segített nekik, hogy kiválasszák az ideális otthont.

Los Angeles Beverly Hills-i városrészének egyik legprivátabb és legelőkelőbb környékén élnek, külön kapuval őrzik a helyszínt, ahova csak az ott lakók vagy a meghívott vendégek juthatnak be. Emellett az ingatlant is külön kapu védi.

A kis Archie tiszta apja

Archie május 6-án ünnepelte első születésnapját, nézd, már milyen nagy Harry és Meghan kisfia!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük